Elifhakan12 Telegramdan haberlere bakıyorum..Boşanan kadın çocuklarin görmek icin İstanbula gelmis, kayınpederi denilen varlık kadını öldürmüş
damlaka Elifhakan12 telegramdan haber kanallarını nasıl takip ediyorsunuz acaba bende haberlere bakmak istiyorum ordan da yapamıyorum
Leylalyl Elifhakan12 kesinlikle öyle. Sağlıklı insanlar bile bu tiplerin ceza almamasi yüzünden anksiyete sahibi oluyor. Allah belasını versin ulkeyi bu hale getirenlerin özellikle siyasettekilerin hepsinin ve o suçluları salan satılık hakimlerin ve savcıların..
Grupyildizi Ben sabah 6.30 da karanlikta kizimi okula gnderiyorum cok korkuyorum sercisle gdiyor ama korkuyorum
sakinolpelincim Kızlar olay nedir ben bilmiyorum. Bende yanlız bir anneyim dün eski eşimle sorun yaşadım depresyondayım telefon TV fln bakmıyorum. Şimdi aldım elime telefonu buraya girdim.
hfzhnf Elifhakan12 nasıl bir ahir zamana denk geldik rabbim hepimizin evlatlarını ve bizleri bu zamanin fitlerinden kötülüklerinden korusun kollasin muhafaza eylesin 🤲😔
emirtalhacan Elifhakan12 ben dünden beri iyi dedigilim bir anne olarak o annenin halini dusunmekten beynim durdu bu cani rahat uyumasin
emirtalhacan Elifhakan12 nasıl bir ruh hali psikoloji anlamıyorum Rabbim sen kimseyi evladı ile sınama ne zor yaa
prensprenses2 Elifhakan12 Bugün sabahtan beri ruh gibiyim sürekli haberlere bakıyorum haber var mı diye bebegimi kucagima aldıgımda ya bir şey olursa ya bebegime bir sey yaparlarsa düsüncesindeyim cok korkuyorum Allahın kimseyi evladiyla sınama yarabbim Allahım tüm bebeklerimizi böyle canilerden koru yarabbim
D_deniz Elifhakan12 evet hepimiz öyleyiz kadınların kafası kesiliyor çocuklar derelere atılıyor kedilere işkence yapıyor video atıyorlar ve bunları bulan tutuklayan yok. Sapkınlar ortalıkta fink atıyor. Ve bizim bunları dile getirmemizden rahatsız olanlar var. Burda niye bunlardan bahsediyor muşuz