yagmuryigitalp Oğlum Şubat doğumlu dişten dolayı kilo vermiş neler yapsam ne yedirsem kilo alır acaba 8aylik pirinç falan yiyebilior
senbanabaksanaa yagmuryigitalp bence dişi çıktıysa iştahı geri eskisi gibi olur canım hiç üzülme kaldı ki kilosu maşallah çok iyi moralini hiç bozma benim kızımda şubat doğumlu 8 aylık daha yeni 7 kilo oldu. Kilo alması için de muz verebilirsin ama biraz zeytinyağı koy içine hem kabızlık sorunu olmaz hemde her gün 1 tatlı kaşığı zeytinyağı da kilo yapıyormuş bize de doktorumuz önerdi kilo alması için.
ygmrln yagmuryigitalp eğer doktorunuz geçebilirsiniz dediyse et benim çocuğuma iyi kilo aldırıyor kırmızı et
Zeyna0601 yagmuryigitalp 8 aylık bir bebek ve persentilin üstünde kilo alacak şeyler pirinç vs yedirmek yerine sağlıklı şeyler yedirsenize obezite mi edeceksiniz çocuğu cidden anlayamıyorum şu kilo takıntısını maşallah daha ne istiyorsunuz 20 kilo olmasını mı
isufumveben yagmuryigitalp kaç kg doğdu. Gayet iyi kilosu kilo da verse persentilde üstte gibi duruyor dönem dönem olur böyle
gmn Çok kilo kaybi yoksa eğer sevdiği şeyleri yedir muz pirinc mesela kilo aldırır bol bol.emzirmeye çalış ac kalmasin ne seviyorsa onu ver bence mama yada dis sürecinde kilo kaybı oluyo önemli olan aşırı kayıp olmasin
gmn Yani kac kilo doğdu bilmiyorum benim kızımda 13 aylik 11 kilo kilo sınırları içindeyse endişe etme bence ne seviyorsa ver ac kalmasin dis öyle böyle çıkacak zaten başka bsy olmasin
gmn yagmuryigitalp yok Allahtan başka bir şey olmasın Rabbım vermesin dis bsy degil benim.kizim bağırsak enfeksiyonu 1 aydır onla ugrasiyoz inanın çok zor allahim evlatlarımızı korusun
gmn utkummm ishal günde 5 den fazla ates kusma olunca kan dan crp yapıldı enfeksiyon vardı tekrrliyo doktor degstryrz surekli