ofelyaa11 katil de bir kurban mı? Siz gerçekten o psikolojide birinin iyileşeceğine inanıyor musunuz? Çocuk ruh hastasının teki. Hastanede falan da iyileşecek biri olmadığı besbelli. Hapse atılması ve asla dışarı çıkmaması gereken biriydi ama bunu da psikolojisi yerinde değil raporu olduğu için yapamıyorlar. Hoş yapabilseler de yaparlar mıydı, hiç sanmıyorum.
Hastanede de çok rahat akli dengesi yerindeymiş gibi davranacak biri gibi duruyor. Rapor sürecinde öyle davranıp çıkmış olabilir belki bilmiyorum. Ben sizin gibi kurban olarak görmüyorum onu. Çok daha önce geberip gitmesi gereken bir pislik sadece. O kıza bunu yapan insana hala iyileşebilirdi gözüyle bakıp ah vah edilmesi de garip. 5 yıl boyunca bir kızın gözlerini çıkararak öldürmenin hayalini kuran bir insandan neyin iyileşmesini beklersiniz? Çocuk satanist köpeğin teki. Allah öteki tarafta belasını versin inşallah.
Bu konuda sistemin en büyük açığı psikolojisi yerinde olmayan insanların ceza yükümlülüğü olmaması. Böyle nicesi deli raporuyla dışarıda bu yüzden.