milletsanakanalizemiolacak Seyma-60 Canım biz sana öneride bulunalım ama her damla her bebeğe yaramıyor benim bebeğim kolikti denediklerim Relactaz,zinco,metsil,nurse harveys,bigaia (probiyotik),sab simplex. Şuan maflor kullanıyorum
ebru3457 Seyma-60 biz kendimiz eczaneden gaz damlası almıştık 1 aylıkken ama kontrolde doktorumuza söylediğimizde forbiome probiyotik vermişti
efeninannesi111 Seyma-60 Seyma-60 bigaia probiyotik içerikli doktor önerisi ile alıp çok memnun kaldım.
eda2410 vesonradedimkii gaz damlasını değilde şurubunu kullandım hem kabızlığada iyi geldi çok faydasını gördüm
Tecrubesizaile0334 Seyma-60 nurse harweys şurubu o kdr ilaç denedim işe yaramadı bundan aşırı memnunum
Suphiye_mila13 Seyma-60 bizde kolik bir bebektik ve nurse harveys diye probiyotikli gaz damlası önermişti doktorumuz saatinde mutlaka verirdim yani işe yaradı çok gazlı olduğu zamanlarda hafifletti
ferda4834 bigaia asiri iyi probiyotikli d vitaminli olani aldim onu kullaninca o gun d vitaminini vermiyorsun iceriginde oldugu icin bi kac kere kullandiktan sinra onu kullanmaya gerek bile duymadim bazen o gun gaz yapicak bi sey yiyorsam o zamanda kullaniyorum cok memnunum
efnanala Seyma-60 bize hiçbiri fayda etmedi kimyon kaynattik bende içtim bebegime de bir iki cay kasigi verdim biraz iyi geldi iki bucuk aylik falandi