canimanne06 Kullanan var mı bide renk yok siyah ve beyaz var. Mağazalarda. İnternettende almak istemiyorum renk değişince fiyat farklı koymuşlar
aselinanesii canimanne06 ben kullanıyorum 1 yıl oldu memnunum☺️ bende yeşil rengi var ama şimdiki aklım olsa beyaz alırdm🙈
beyazzkuguu canimanne06 biz eşimle aldık renk yoktu isteyince getirdiler teknosada. Ben pudra pembesi eşim asker yeşili kullanıyor çok memnunuz
defnemomm_ Suan elimdeki 13:) çok güzel valla, hurda olana kadar değişmem sanırım ( olmaz da insallah ) bende beyaz çok istemiştim de siyah bendeki
canimanne06 defnemomm_ bende pembe olandan istedim yoktu. Eşimde para vericez istediğin renk olsun dedi ama yok yani
aselinanesii canimanne06 şöyle ön tarafı siyah koyu yeşil gibi bişey her renk kılıf güzel durmuyor şeffaf alsan rengi belli olmuyor. Keza arkada aynı yeşiller gözüküyor farklı renkli kılıfla uyumlu durmuyoR. Mesela abimde de 13 var ama beyaz renk ne takarsan tak gayet hoş duruyor bu yüzden pişmanım☺️
canimanne06 beyazzkuguu yo siyah telefon 37 bin beyaz 40 kırmızı 42 44 Ya hangi siteye baksam farklı fiyat var
Tubaalprsln canimanne06 Bende var çok memnunum ama sanki pil sağlığı çabuk azaldı yada bana öyle geldi bilmiyorum arkadaşımda 14 pro max var dışarda fotoğraf çektik ve fazla fark yoktu
Noname21 canimanne06 iPhone nun birbiri ile farkı yalnızca boyu ve kamerası kamerası da öyle aman aman değişmiyor O paraları bu telefonlara vermek çok gereksiz beş vardı eşimde bende şu an 11 var bedava geldi bana yoksa hayatta almazdım bana göre samsung dan tek farkı dayanıklılığı birde soğusın diye dolaba koyuyorum iPhone mu arada