Rbia Birponcikannesi dünde 23.00 da olmuş bende hissetmedim ertesi günde olmuş şiddeti az olduğu için hissedilmedi bugünde pursaklar ajans var belki bilirsiniz orda Ankara da sık sık deprem oluyor şiddetli Bi deprem olabilir diye haber yapmışlar psikolojim o kadar kötü durumda ki geceleri uyuyamıyorum sürekli felaket seneryoları dönüyor beynimin içinde ya deprem olursa bebeğime bişey olursa diye çok korkuyorum
Rbia Birponcikannesi şimdi baktım internetten de 2 kere olmuş deprem biri 3.9 diğeri 3.3 ardarda olmuş
Kahve_keyfi Birponcikannesi geçmiş olsun Elazığ depremini yaşayan biri olarak korku endişe insanı mahvediyor
Birponcikannesi Yok hayır haberlerde gördüm son günlerde psikolojimiz bozuldu iyikide hissetmedim Allah herkese yardım etsin evlat olunca insanın korkusu 100 kat artıyor
YK_ Birponcikannesi yaa ben eryamandayim hiç hissetmedim burda da hissedilmiş mi acaba gecmis olsun hepimize
Neziha Bizde hissetmedik inşallah bir daha olmaz ya eşim İnternet e görmüş hemen bizi aradı insan kendini düşün müyor çucuk olduktan sonra bebeğini düşüyor bişey olcak mı diye depremle yatıp depremle kalkıyor um artık korkuyorum
Rbia Oglusum5357 ankarada mısınız? Sizde bende öyleyim aklıma geldikce ağlıyorum büyük Bi deprem daha olcak diye Süleyman soylu açıklama yaptı İstanbulda 7.5 şiddetinde deprem bekleniyor diye bu aralar küçük küçük ankarada da deprem çok oluyor
PonciKom Birponcikannesi valla hergn kandıllıde kuck depremler pluyor zaten istanbulda cok buyuk olcagı ıcın korkuyorum diğer kucuk depremler herzaman vardı zaten hıc deprem olmamasından korkun elazg gibi birden patlıor
elmaliturta Smyrnaasimrani evet bende bunu duymuştum lakin son incelemeler aynı şeyi söylemiyor yakınlarında aktif olan iki fay var ve bunlar büyük tehtit oluşturuyormuş söyle ki ankara 3 ve 4. Deprem bölgesi diye diye yapıların çoğu deprem için değilmiş çünkü yanlış bilgilerden dolayı belediyeler buna izin veriyormuş ve öğrenilmiş ki işin gerçek yüzü bu değil bilim adamlarının yazılarını okudum özellikle demetevler bölgesinin binalarında çok sıkıntı olduğunu ve ankaranin kuzey bölgelerinin etkilenebilcegini anlatıyor... nasıl ki deprem elazığ da oldu malatya etkilendi öyle dusunebilirmisiz