hilaaldaban minikkurabiyee eşim görmüş ama direk kaldırmışlar grupta eşim teleframda orda görmüş bana da o söyledi
minikkurabiyee hilaaldaban gördüm resimleri şimdi kolları üstte gövdesi ortada bacaklari altta planlı yani
Msekban Şu memlekette bir kadın olarak doğal yollarla ölmek istyorum. Duam budur başkada bir şey yok😞
morkelebekk54 Msekban geldigimiz hale bak ya. Dogal sekilde olmek isticek kadar bitik durumdayiz artik.
Evaninanasi Snowglobe çizdiği resim lucifwrin mührü. Yani adam satanist. Bir Dr kasapmış. Satanist olduğu için sırf bu boktan planını gerçekleştirmek için kasaplığı öğrendiğini düşünüyorum ben hatta. Ruh hastası ya ruh hastası.
Dimplesbaby Haberi görünce bayılacak gibimoldum o annenin artık hayatı kaldığı o ses kulağımdan gitmiyor resmen kaç hayatı kararttı şerefsiz bu devlet kadınları koruyamıyor çocukları koruyamıyor sonumuz ne olacak çok ümitsiz
papatyakokulum_ minikkurabiyee merhaba ben bulamadım sosyal medyamda yok rıca etsem fotoğrafları özelden atabılır mısınız
Rwerdst papatyakokulum_ Sadeturkkahvesi Telegramda solcu gazete de var. Bende şimdi gördüm. Şoktayım.
Tugce_cetinn emilia öyle korkunç ki haberi duyduğumdan beri fotoğrafları gördüğümden beri çocuğum için dua ediyorum Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı Allahım korusun
berkinannesi_ emilia kanım dondu resmen ne dicemi ne söylicemi bilmiyorum şok içindeyim resimlerini gördüm gözlerim karardı resmen
prensesanesi01 minikkurabiyee biz bu çocukları nasıl okula göndereceğiz nasıl gezmeye gidecekler bu çocuklarımız kızlarımız büyüyebilecek mi
minikkurabiyee prensesanesi01 ya benimde en çok düşündüğüm buu ben gerçekten etimle kemigimle sogudum bi devirden
aysealb_ emilia Bende şimdi gördüm haberi korktum kanım dondu benim de kızım var nasıl koruyacaz evlatlarımızı gerçekten ne yapıcaz bu ülkede biz