minikkurabiyee emilia haberi görür görmez gözlerimden yaşlar akmaya başladı bu nasıl bir dünya yaaa bu nasıl iğrençlik yaaa etimle kemiğimle nefret ettim bu dünyadan
ArvenMom emilia çok kötü oldum kalbim ağrıyor saatlerdir kendime gelemiyorum kızım için çok korkuyorum allahım
minikkurabiyee Snowglobe o resimleri nerede gördünüz ben şuan internetten baktım kafasının yola atmış sanırım kendisi de surlardan atlayarak intihar etmiş
Evaninanasi Snowglobe çizdiği resim lucifwrin mührü. Yani adam satanist. Bir Dr kasapmış. Satanist olduğu için sırf bu boktan planını gerçekleştirmek için kasaplığı öğrendiğini düşünüyorum ben hatta. Ruh hastası ya ruh hastası.
minikkurabiyee prensesanesi01 haberin linkini nasıl atacağım bilmiyorum ama deneyeyim çok kötü durumdayım haberi gördüğümde kızım kucagimdaydi direk onun yüzüne bakıp yaşlar döktüm çok kötü zamana kaldık annesi oradaymış birde o anneyi ben düşünemiyorum
ArvenMom ogulluana 2 kızı kesmiş parçalars ayırmış bi tanesinin kafasını surlardan aşağı atmış kızın annesi de aşağıda o şerefsizde kendini asarken ip kopuyor kafasının üstüne düşüp boynunu kırıp ölüyor ….
ceylan34 hilaaldaban bu devirdeki şizofren insanlar için öldürmenin bi nedeni olamaz canları sıkılsın yeter ki Allah belalarını versin.
Momonlyn hilaaldaban ayin mi ne ondan öldürmüş şeytana kurban etmiş yani Tövbe yarabbi tüylerim diken diken oluyor 😔
ogulluana ArvenMom of bu ne korku filmi gibi Allahım sen aklımı koru ne zaman delirdi bu insanlar böyle
hilaaldaban ArvenMom pislik herif eşim telegramda kesik hallerini görmüş çok kötüymüş çizdiği resim gibi yapmış birini
smnbr emilia Sinirlerim bozuldu Çok ağladım Kızın kafası yerdeyken annenin orda ne işi vardı zaten onu hiç anlamadım O kadın nasıl nefes aldın bundan sonra
ArvenMom Kızın annesinin ağlaması bağırması o anne nasıl gördüğünü unutsun nasıl yaşasın allahım görüyorsun nolur artık ya içim dayanmıyor
prensesanesi01 minikkurabiyee biz bu çocukları nasıl okula göndereceğiz nasıl gezmeye gidecekler bu çocuklarımız kızlarımız büyüyebilecek mi
hilaaldaban minikkurabiyee eşim görmüş ama direk kaldırmışlar grupta eşim teleframda orda görmüş bana da o söyledi
minikkurabiyee hilaaldaban gördüm resimleri şimdi kolları üstte gövdesi ortada bacaklari altta planlı yani
Msekban Şu memlekette bir kadın olarak doğal yollarla ölmek istyorum. Duam budur başkada bir şey yok😞
morkelebekk54 Msekban geldigimiz hale bak ya. Dogal sekilde olmek isticek kadar bitik durumdayiz artik.