bcemmm E bebekteki promalt içeçeklerden aldım bu gün başladım içmeye . Hangi saatlerde içiyorsunuz ? Sağarak besliyorum sütüm çok az çoğaltmaya çalışıyorum . Başka kesin çözüm dediğiniz öneri varsa alırım seve seve 😊
aytenaden bcemmm Sütünüzü 3 saatden bir sağın. Yulaf,erik kurusu, dut kurusu, hurma yiye bilirsiniz. Bol bol su ve çay tüketin
suheyla92 bcemmm ben sabahlari kahvaltıdan sonra iciyordum is goruyordu gercekten. Ek olarak kuru dut yedim tavsiye ederim
denizalismom bcemmm şöyle söyleyim önceden iki göğüsten 120 150 zor çıkıyordu şuan tek göğüsten 150 falan geliyor bazen daha fazla
annesininbebisi Balık yağı takviyesi ve günde bir tatlı kaşığı çörek otu yağı 💜 bol protein bol su, yürüyüş
annesininbebisi bcemmm sagmayi bıraktım ben stres yapmıyorum süt miktarı konusunda artık bebeğim doyuyor kilosu da çok iyi 🥹
bcemmm denizalismom iki göğüsten 50 60 bile çıksa razıyım bebeğim vitamin alır en azından . Temelde sütle beslenmese de olur artık . İlk günden beri 20 30 dan fazla süt alamadım maalesef
bcemmm annesininbebisi biz emmeyi bıraktık geri döndüremedim maalesef . Hala arada deniyorum . Sağarak birazda olsa süt alsın istiyorum
denizalismom bcemmm bebeğin kaç aylık ? Benim her sağımda böyle değil tabi . Sabah ve gece böyle oluyor bazen daha da az olabiliyor . Stresten uzak durun ve bol bol uyuyup dinlenin. Bu çok önemli . Ayrıca günde 3 litre su tüketin . Baby mom kullanıyorum.