Birdunyabircennetannesi sonra gençler ülkeden kaçıyor diyorlar neden kaçmasınlar bakın ben çocukluğunu, ergenliğini, kısaca aklım erdiğinden beri bütün hayatımı türk tarihi okuyarak türk milliyetçiliğini savunarak geçirdim, ülkemi çok seviyorum bulunduğum coğrafyayı çok seviyorum türk olmakla gurur duyuyorum fakat bugün imkanım olsa bir dk düşünmem çeker giderim, ben kendimi mi koruyayım, çocuğumu mu koruyayım, annemi mi düşüneyim kardeşimi mi düşüneyim ne yapayım? Ya biz Türk vatandaşı olarak atalarımızın kan dökerek kazandığı bu topraklarda neden her gün acaba bugün hiç tanımadığımız birisi beni ya da bir yakınımı, tanıdığımı öldürebilir mi diye korkuyla yaşıyoruz aklım almıyor, kafayı yiyeceğim. Bir evlat ne zorluklarda büyüyor o anne baba evlatlarını kim bilir ne zorluklarla o yaşa getirdi sonuç ne kızlarının sokak ortasında kesik kafası önlerine atıldı Allah buna mahal verenlerinde, ihmali olanlarında, adaleti sağlamayanlarında bu şerefsizleri sokağa salanında o maddeyi üretenin de satanın da kullananın da bin belasını versin. Daha da yazacağım tutuyorum kendimi