linahaniminannesi beyazorkide_ kızıl goncalar kızılcık şerbeti siyah kalp leyla ama kızıl goncalar ve leyla arasında asla ayrım yapamam🙈❤️
aselahsenn beyazorkide_ bir gece masalı ve karadut aşırı güzel özellikle bir gece masalı kızılcık şerbetini izliyoruz hudutsuz sevda Leyla
defnemoms24 TV yok izlemeye vakit bulursam da telefonda netflix yüklü ordan çerezlik yabancı dizi bakıyorum.
090523 beyazorkide_ favorim yeni dizilerde deha karadut ve Leyla eski sezondan ise bahar yabani hudutsuz sevda sandık kokusu
ikiaslanannesi87 beyazorkide_ Kaçırmadan izlediğim tek dizi kızılcık şerbeti ve bahar başka da izlemiyorum he bi de yeni dizi başlamış karadut o hoşuma gitti 😅
aycingozuacik tatlicadiy birde burda bi anne yazmıştı ben denemedim ama faydası var mıdır bilemiyorum bebişin dikkatini çekmek için boynuma tesbih asıyorum öyle emziriyorum demişti bir deneyin isterseniz
milletsanakanalizemiolacak beyazorkide_ Kızıl goncalar Bir gece masalı Leyla Kızılcık şerbeti Bahar (internetten) Karadut (internetten)
Dream64 beyazorkide_ Hepsi beni boğuyor sıkıcı diziler oyunculuk çöppp uyuyakalıyorum. Tek dizi tek efsane DEHA Aras Bulut İynemli geldi de ortalık oyunculuk gördü