Nurklc bebisliozlem tabi ki videoları resimleri ay ne kadar araştırdım bakıyordum bi ara gece uyuyamaz olmuştum ya
bebisliozlem Nurklc mesajları falan da okudun dimi 😞 ne masum bir kızmış gerçekten ve aşk gözünü kör etmiş karşısındaki tam bir yaratık aslında narsist egoist aşağılık herifin teki aslında iyi bir gözlemci bir insanı mesaj yoluyla bile afedersiniz ne bk olduğunu anlar ama aşktan gözü görmemiş ki garibimin
TulayGeriDon bebisliozlem bu olay beni çok etkiliyor. Daha doğrusu bu tür olaylar. Yarabbim nasıl bir devirde çocuk yetistiriyoruz
bebisliozlem irtel Amin canım amin bende daha 9 yaşında falan bir çocuktum o zamanlar 😞 şimdi eşimin bir kuzeni var zabıta oldu bahsi geçen lanet evin olduğu tarafa 1,2 defa yolu düşmüş birilerinden duymuş yani burda katledildi diye tüylerim ürperiyor diyor 😞
annekko bebisliozlem Annesinin gülerek cenazeyi almaya gittiği dün gibi aklımda. Çince öğrenmesi. Yayınlanan otopsi fotoğraflarının alakasız olması. Kanada da benzer halinin fotoğrafları. Bu kadar şey varken siyasetin ısrarla mezarı açtırmaması. Amcasının güç ve zenginlik kokuşması.. Olan gencecik kıza oldu. Çıkan sonuç Cem değil der ise inanırım diğer türlü mezar kazilmadan üstte bırakılan kemiklere Cem derlerse inanmam
bebisliozlem annekko ya bir de o aileye gelin gelen gzekalılara ne demeli kuzeni evlenmiş galiba birkaç sene önce ve de munevverin tamda ölüm yıldönümünde nişan ya da kına gecesi bir şeydi böyle bir sürü kadın var tavanda tövbe yarabbim Allah’ım gülüyorum sen affet dndndn hepsi çıplak yani ne bileyim ben kocamı kiskandigimdan kınama dansçı cagirmamistim abartmıyorum tamam kiskanmiyor da olabilirler ama söz konusu cinsel organlarına kadar çıplak yani bu kadınlar ay bilmiyorum Allah belasını versin bunların masonlarda böyle sapkın ayinler falan oluyo diye biliyorum izlemedim ama arkadaşım imam hatipte okurken bu tarz filmler izlerdi bende korkudan altıma iseyesim gelirdi 🥲
Nurklc bebisliozlem tabi ki okudum mesajlaşmaları okul çıkışından almalar beklemeler eve gel demelere ayyy allahım çok üzülmüştüm ya o olaya allahın cezası
Evaninanasi Öldüğünü düşünmüyorum ama bu olaydan da bir şey çıkmaz. Kılıfına uydurulur, üstü kapatılır bir şekilde.
Yorgun_ana112 bebisliozlem zenginler yani bide gerçekten ölmüş olsa mezarı öyle bakımsız kalmaz sıradan bı taş yaptırıp bakımsız bırakmazlar di yasiyo belki de yüz nakli olup aramizda geziyoda olabilir bilemiyoruz
Yorgun_ana112 bebisliozlem münevverin ailesi para bile almıştı onlardan hiç peşine düşmediler kizcagizin para suyunu cekince aglanmaya başladılar kekse baştan peşini birakmasalardi kaçamazdi belkide