bebisliozlem Kızlar haberleri izleyen var mı? Geçen sene Nilperi Şahinkaya Cem’in kız kardeşiyle fotoğraf çektirdikten sonra bir de o kızın ayine benzeyen paylaşımlarından sonra mezarın açılmasını büyük bir kitle istedi aile ve avukatı zaten yıllardır istiyordu biliyorsunuz. Bir aile ne kadar güçlü olabilir ki diyordum ama bazı şeyler öğrendim sosyal medyadan falan 😓 Allah bunları kahru perişan eylesin ya Cem Garipoğlu için de yaşıyor diyorlar bazı yabancı ülkelerde gören gurbetçiler var siz ne düşünüyorsunuz 🙁 Ben bu arada geçen sene bu olaylar patlak verdiğinde daha hamile bile değildim ama uzun bir süre konuşuldu bu olay biliyorsunuz sonra hamile olduğumu öğrendim ve asla kızımın olmasını istemiyordum 😞 çünkü nerde bir kötülük varsa hep kadınları mı bulur ya…!
anabarbie bebisliozlem tek diyeceğim umarım DNA nin üstünde oyananmaz asla öldüğüne inanmıyorum şerefsiz itin
Yorgun_ana112 bebisliozlem kızı öldürdüğü zamn pislik bizim oranın köyunun barajı var orda klube tarzı yerler var orda saklanmisti ozamanlar kimse cinayet işlediğini bilmiyordu tabi o klubede de neler yaptılar Allah bilir bizde pikniğe giderdik oraya baraja
bebisliozlem Aile yahudiymiş ne alaka ki müslümanların mezarlığına defnediliyor bu 1 İkincisi de kefen bulunamamış kabirde
gencmom_ bebisliozlem aile çok zengin kimsede define falan gitmemiş mezarlık desen o biçim zaten Bu karar geç verildi 3+3+3 bağlantısı var Üstelik otopsi fotoğrafıyla alakası dai yoktu
bebisliozlem gencmom_ aşkım keşke sadece zenginlikle alakası olsa cidden bunların sapkın ayinleriyle alakalı bir durum söz konusu
gencmom_ bebisliozlem tabi ki Benim dikkatimi de 3+3+3 olayı çekti Ama kapanır konu açıklanmaz o derler geçerler
bebisliozlem Winghshell acaba hangi ulkedeydi bir de blogyagmurunu takip eden varsa aramızda bilirler ona da ihbar gelmişti bir gurbetçi fotoğraf atmıştı ama hangi ülkeden attılar onu hatırlamıyorum Fransa İngiltere falan olabilir mi ki ya
bebisliozlem gencmom_ inanki şeytandan korkmuyorum ben bu Yahudiler kadar şeytan ayakta alkışlar bunları
Winghshell bebisliozlem Zamanında ölmediği halde ki ölmediğine inanıyorum mezarı ayarlayanlar bugün yine o mezarda onun olduğunu diyecekler yani yine adaletin tecelli edeceğini düşünmüyorum
bebisliozlem gokceege olan gencecik kıza oldu…Rabbim hiç kimseye yaşatmasın bu acıyı inşallah yavrularımızı koruyabiliriz bütün kötülüklerden.Annem ve babamı çok iyi anladığım zamandayım çünkü artık anne oldum😓benim annem babam beni hiç dışarıya bile yollamazdı,bir arkadaşımla kahve içmeye dahi gidemezdim,çalıştırmadılar bile hiç sadece üniversiteyi dışarda okuyabildim yani farklı bir ile gidebildim fakat kaldığım yurt dini bir vakfa ait olduğundan koğuş gibiydi ama iyiki diyorum.
bebisliozlem Yorgun_ana112 kaldığı kulübenin sahibini zengin etmisler diye duydum :) ne serefsiz insanlar var ya
irtel Şerefsiz köpek, çocuktum Münevveri katlettiğinde, ekran başında kanım donmuştu. Büyüdüm, evlendim, anne oldum hala tüylerimi ürpertiyor. Öldüğüne inanmıyorum Allah onun da ailesinin de bin belasını versin
bebisliozlem irtel Amin canım amin bende daha 9 yaşında falan bir çocuktum o zamanlar 😞 şimdi eşimin bir kuzeni var zabıta oldu bahsi geçen lanet evin olduğu tarafa 1,2 defa yolu düşmüş birilerinden duymuş yani burda katledildi diye tüylerim ürperiyor diyor 😞
aryig bebisliozlem bence de yaşıyor çok komplo teorisi seven falan biri değilim ama ölmek isteyen insan neden cezaevinde Çince öğrensin sonra nasıl bir aile ki münevveri katlettiği o koltuğu atmasınlar aşırı sadistçe geliyor bana bu ve bugün gördük ki mezarın hali ne öyle hangi aile hele ki Karun kadar zengin bir aile mezarı öyle bakımsız mı bırakır… kefen vs yok onlar da bir olaylar olaylar yıllar sonra açılmasına karar verilmesi falan. Ama bence sonuçta dna eşleşecek ama kimsenin ikna olacağını düşünmüyorum….
Yorgun_ana112 bebisliozlem zenginler yani bide gerçekten ölmüş olsa mezarı öyle bakımsız kalmaz sıradan bı taş yaptırıp bakımsız bırakmazlar di yasiyo belki de yüz nakli olup aramizda geziyoda olabilir bilemiyoruz
Yorgun_ana112 bebisliozlem münevverin ailesi para bile almıştı onlardan hiç peşine düşmediler kizcagizin para suyunu cekince aglanmaya başladılar kekse baştan peşini birakmasalardi kaçamazdi belkide
Nurklc bebisliozlem ben bu olayı çok araştırdım ya geçen sene izlemediğim video okumadım yazı kalmamıştı. Psikolojimi bozmuştu bu olay benim bencede ölmedi ben öldünü düşünmuyorum ya yurt dışında saklanıyor bence magazinlere de çıktı resmi felan bi ara.
bebisliozlem Nurklc bende salak gibi hamileliğimin daha ilk ayında falandım bunları araştırdığımda harbiden yürek yemişim 😞 baya korkuyordum çünkü korku filmlerini aratmıyordu anlatılanlar
Nurklc bebisliozlem tabi ki videoları resimleri ay ne kadar araştırdım bakıyordum bi ara gece uyuyamaz olmuştum ya