Nurse2121 Kızlar yarın bebeğim 30 günlük tam sürüm çok azaldı emziriyorum ama mama da yapmak zorunda kalıyorum . İkinci bebeğim . Süt çayları içtim ne yaptıysam nafile bugün iki göğsümü de ilk defa sağdım 30 cc süt çıktı yok yani
kardelen1209 Nurse2121 rezene çayi ic canim gunluk 2 fincan bol sıvi bide tavuk corbasinin cok faydasi var
gktugum Nurse2121 Canım valla biraz çabalaman lazım açıkçası öyle sadece Rezene yetmez benimde ilk zamanlar çok azdı ama öyle öğün yaptımki kendime sütü yulafla içiyordum mesela. Kuru dut demleyip içiyordum cevizi incirle beraber tüketip çay bardağı süt ile eşlik ediyordum süt attırıcı bestlak damla kullanıyordum ve ayrıca günlük vitamin içmen lazım o çok güzel artıyor yani bi beslenme planı oluştur kendine günlük sütün yoğurdun eksik olmasın ben öyle artırdım
bbayrak Bol bol su iç, kuru dut kaynat iç, solgarın brewer yeast diye takviyesi var çok farketti bende tavsiye ederim
bbayrak Nurse2121 evet ben hemşireyim gelen mümessiller de anlatıyordu inanmıyordum ama doktorum önerdikten sonra başladım içeriği temiz bira mayası tozu ve b12 var
laura_ Rezene kimton çayı kuru incir hurma bol bol süt gece uyumadan bir bardak bestlak damla ve güzel bir uyku dinlenme çoğaldığını göreceksiniz bu arada eğer ilk defa sağım yapıyorsanız göğüsleriniz sağıma alışık değilse az süt çıkması normal
Nurse2121 gktugum valla yazılanın birçoğunu deniyorum şimdi bu solgarın ürününe baktım bide onu deniycem inşallah faydasını görürüm
Arasko_momm Tahin pekmez tahin oranı çok pekmezi az olacak.Kuru incir,bol su,helva, yumurta,bol yeşillik ve uyku
gktugum Nurse2121 Bebelac süt artırıcı bir içecek ben onunda çok faydasını gördüm canikom tavsiye ederim 1 kutusu 90 tl heralde şuanda birde hem emzirdikten sonra sağım yap ben öyle yapıyordum bıkmadan ☺️
Ajololo23 Kızlar benimde 2. Çocuğum gece güzelde gündüz çok emmek istiyor 2 aylık prematüre doğdu her istediği zaman veriyorum süt geliyor ama doyuncaya dek değil bugün eşimden e bebekten mama almasını istedim oradaki bayanlar da promalt alkolsüz malt içeceği önermiş almış eşimde önce denemek istedim içeceği sulandırılmış pekmeze benziyor mavi kutusunu almış sütüm yine yetersiz gelirse mecbur mamaya başlayacağım .
asel_ada0454 Ajololo23 ben süt + mama gidiyorum 6 aylık oldu ek gıdaya başladım 5 aylıkken topladı kendini benim de 2400 doğmuştu 2 kg diyelim
Ajololo23 Nurse2121 öyle gerçekten üzülüyorum bunkadar erkenden sütün bitmesine oğlum 2 sene boyunca emdi hiç sorun yaşamadım onda