zuleyhaaxtr lütfen tecrübesi olanlar yazsın benim artik sütüm gelmiyor bebeğim emiyor ama doktoruma sordum 2 yaşına kadar emzirmelisin gece beslenmesi lazım diyo ama yok gelmiyor hissediyorum napmam gerek 15 aylık şuan gece beslenmesi gerekiyormu bu dönemde 😪
Zamnsz zuleyhaaxtr 16 aylik olucak benimki uyku duzni cok olmadigi icin uyaniyor bazen veriyor bazen vermiyorum ama bu bi ihtiyac degil artik cunku zaten yatmadan once yiyor
zuleyhaaxtr Zamnsz evet günde 3 öğün kesin yediriyorum+ara öğün ve iki bardak süt kesin içiyo gün içinde bilmiyorum nolucak
Eymenmom1 zuleyhaaxtr o nasıl bir doktormuş ya ben 12. Ayında kestim gece beslenmesini uykusuda düzene girdi kes bacım kocaman olmuş artık👌🏻
Zamnsz zuleyhaaxtr ay cok iyide yiyormus hic aliskanlik yapmasin bari gece bu seferde oyle alışır meme birakirken asiri zorlanırsiniz
Zamnsz Eymenmom1 gece 2 kez filan kalkiyor benimki bazen 3 her defasinda vermiyorum mama ama onuda tamamen kesmek istiyorum ya 16 aylik olucak yeter 🫠
Eymenmom1 Zamnsz su ile geçiştirin sık uyanma olusa her defasında vermeyin ama suyuda, bi süre sonra hemen alışıyorlar.
Eymenmom1 berfgen ben azaltarak gittim 10. Ayda başladım mama içiyordu 30 cc azaltarak 12 ayda suya geçtim 1. 2 kere uyanırdı su verirdim dalardı hemen 13. Aydan beride hiç gece mama için uyanmadı sadece diş çıkarırken huysuzlaşınca uyanıyor o kadar. Uykusuda düzeldi mamayı bırakınca.
Zamnsz zuleyhaaxtr yok bacim nerrdeee mama 🥲 o donemde yemiyordu birsey mama verdim vermez olaydim suanki ya aliskanlik yada bilmiyorum ama onuda kesicem çünkü olmuyor boyle 🫠
zuleyhaaxtr Zamnsz evet mamaya kalkması daha zordur onu hazırla ver falan uzun sürer işte bu yüzden korkuyorum bende