sehpayacarpanserceparmak_ benim oğlumu da kumral dümdüz. Asyalı bebeklere benziyor. Hatta direk öyle de diyebilirim😅 lule ve kıvırcık saçlarda erkek bebeklerde çok güzel duruyor 🥰 eriyip bitiyorum.
Ya şu çevre baskısı olmasa sorun yok. Gizlice kestirmek istemeye kadar gidiyo konu. En korktuğum o. Benden gizli kestirilmesi. Kimse cesaret edemiyor lafta kalıyor ama ya kestirirseler?
Benim oğlumun da üstleri toplanıyor. Hani kız bebeklerde yeni saç çıkarda tepeyi tek dik kuyruk yaparlar ya öyle oluyor😅🤣 bağlayınca daha çok kıza benziyor oğlum. Ben kısalttırmaya çok korkuyorum artık🥺 o son kestirmede eşimin de benimde psikolojim bozuldu. O kadar ağladı ki.
momandad_16 ya bu gittiğimiz kuaför çocuk kuaförü de aynı zamanda. 2.de gittiğimiz adam çok güzel çok sakin kesmişti. Biz o adamı istedik müsait değil dedi bekleriz dedik hatta ama yok inat etti kesti ve sonuç.. Ne kesmeyi becerebildi ne travma bırakmamayı.
Çocuk berberi var aslında ama çok uzakta. Ordan geri gelirken her yerimiz kıl olacak. E dönerken oto koltuğa koysam ora da öyle olucak. Eşimde olmicak. Ay bilmiyorum çok korkutucu geliyor. Alışsın aklı ersin kendi gitsin istiyorum. Eşim ben keserim diyor sonra o da cesaret edemiyor. Çok korkuyoruz 🥺 3.de öyle bir ağladı ki. Hani eşim beni yedi sonrasında. Baya kavga ettik saçını kestirdik diye. Şimdi ne o lafını açıyor ne ben. Ama nedense herkes üstüne çok vazife gibi lafını açıyor.