Kızlar öncelikle konu çok saçma ama artık çok bunaldım. Oğlum 14 aylık bu zamana kadar 4 kere kestirdik. Gür saçla doğdu ve çok hızlı uzuyor. Son 2 saç kesimi fiyasko diyebilirim. 3.kesimde istediğim modeli kesemedi ve oğluma tramva bıraktı. Hatta şöyle anlatayım. Oğlumun saçı düz ve gür. Zaten Asyalılara benziyor. Kahküllü Alman, amerikan kesim yaptırıyorduk. Artık tam olarak ne deniyorsa. Az çok durumu hayal ettiğinizi düşünüyorum. 3.kesimde nasıl istediğimizi anlattık. Sadece önleri kısalatacaktı ve arkaya yanları toplayacaktı. Ama saçma sapan bir kesim yaptı. Gözünün önüne giren saçta kaldı🙄 hem aşırı ağlamasından hemde ön saçını yana almasından anlamadık orda. Eve geldik üstleri kısaltmış (ki eşitlemek için çok uğraşmıştık)kahkül kısmını öyleece bırakmış.
Herneyse sonra önlerini arkadaşımız var ona kısalttırdık kavga kıyamet.
Ve şuan saçları aşırı uzadı. Ense kısmı omzuna geliyor. Ön kısmı da gözünün altında. 2 ay oldu kestireli. Herkes kestir diyor ama şuan da kestirmekten çok korkuyorum. Hani belki oğlum bunu bu sefer umursamayacak ama ben aşırı korkuyorum ağlamasından.
Ya artık uzatmaya karar verdik diyoruz herkese. Ama sürekli yargılama halinde herkes. Kimseyi umursamıyorum laflarını veriyorum ama artık çok sinirlerim bozuluyor. Sokakta gören birisi bile diyor bunu. Bu arada oğluma sürekli kız mı diye soruluyordu. Saçı uzadıkça b.ku çıktı diyebilirim. Sürekli sürekli kız mı? Hayır erkek. Erkek mi? Diyaloğu dönüyor. Aynı şekilde yakınlarımız da kıza benzemiş iyice kız gibi olmuş fasa fisosu yapıyor.
Bu arada saçını 0a vurmam, vuramam. Asla kıyamam. Oğlumun saçı çok değerli benim için. Sürekli bakımını yapar tararım.
Oğlunun saçını uzatanlar ne gibi durumla karşılaştı? Büyümesine bir engel oldu mu? Toplum baskısı çocuğunuz üzerinde olumsuz bir etki yarattı mı?