YumukluSucurtaa Kızlar bebeğimin ateşi 37.6 uyandığında duş aldırdım aksine dusucegine 38.1 e çıktı calpol verdim elimdeki ilaçlar tam 1 aylık calpol de dolvende sizce değiştirmeli miyim ? Köpek dişleri beyazlamis altları şişmiş o ateş yapmış olabilirmi ?
Rika YumukluSucurtaa disten o kadar cikmaz. Enfeksiyon kapmistir. Ilaclar 3 ay icinde cope atilmali 1 ay once actiginizi kullanin
esesturk YumukluSucurtaa ben bunu yakın zamanda eczane ve sağlık ocağına sordum 3 aydan sonra etkisini kaybediyor dedi. Açıldıktan 3 ay sonra atın dedi
Minigim38 YumukluSucurtaa bizde azı dişlerinde 38,5 olmuştu hastaneye götürdüğümüzde kan idrar tahlili yapıldı temizdi sonuçları doktora dişini gösterdim bakında distendir dedi zeytinyağına karanfil yaptım sürdüm dönüşümlü dolven calpol yada parol vermiştim
YumukluSucurtaa Rika takipteyim şuan işte akşama kadar kendini belli eder yine 38 i görürsem akşam acile götürücem
Rika YumukluSucurtaa endiselenmeyin bol istirahat, bol sivi. Cocuklari en cok bu havalarda 10-15 dk da olsa hava aldirip dinlendirmek ve bol bol uyutmak gerekiyor. Ateslense de calpol verirsiniz 3 gune duser zaten. 4 yastan selamlar🥲
YumukluSucurtaa Rika insAllah dışarı cikarticam birazdan hava alsın diye teşekkür ederim 🌸 Allah kolaylık versin
YumukluSucurtaa esesturk teşekkür ederim 🌸 bende 2 ayda değiştiriyordum ama hiç 1 ay sonra kullanmadım etkisi olurmu olmazmi onu merak ettim
YumukluSucurtaa Minigim38 38.1 e çıktı bizimde köpek dişleri beyazlamis ve kabarmış omu acaba bilmiyorum ne kadar sürdü ates
YumukluSucurtaa Minigim38 dolven ne kadar veriyorsun ? Ben kağıtta yazan 2.5 ml veriyordum doktor 10 kiloya yaklaşmış 5 ver dedi 8650 kilosu ben yine yarısi kadar verdim içim rahat etmedi
twobabymom_ YumukluSucurtaa Bize genelde ateş konusunda dolven daha etkili oluyor dönüşümlü vermelisin bence 1 ay önce açılmış ilaca bir şey olmaz bence
YumukluSucurtaa twobabymom_ dönüşümlü veriyorum diş değil heralde 38.5 gördük hastaneye goturcem artik