gencanne97 Kilosu dün 7.300 dü nasıl sizce Bebekleri karşılaştırmak için yazmıyorum lütfen yanlış anlamayın doktorumuz şehir dışında kontrole gidene kadar burdan sormak istedim
defnemiraybebek gencanne97 sürekli bu tarz postlar 😂 ablacım sen bir bebeğin ideal aylık kaç kilo alması gerektiğini bilmiyormusun yabi doktorun hiç mi demedi ortalama şu kadar alması gerek diye ayriyetten kaç kilo doğduğuna bağlı 4 kilo doğduysa eh işte iyi
ysmnabd gencanne97 4 ay 8 günlük 6 kilo Doğum kilosu 2500 Bebeğiniz bir ayda kaç kilo alkol önemli olan o mesela biz biberon reddi yüzünden 400 gram almıştık onu da 100 gram vermişiz geri
gencanne97 defnemiraybebek sizin ablanız değilim bu bir ikincisi eğer yanıtlamak istemiyorsanız ya da görmek istemiyorsanız cevap vermenize gerek yok yasaklı ya da hassas bir şey sormuyorum lütfen kendi konunuzla ilgilenin
_mom gencanne97 kilosu gayet guzel bizde tam 4 aylıkken 8200 di ama bı ayda 400 gram almıştı ilk kez az aldı oda boydan bu defa atmıştı boyda 65 ti. Kimisi boya verio gelişimi kimisi kiloya yinede doktorunuz daha iyi bilir benimki de 2900 du kilosu
gencanne97 _mom sizinki masallah tosuncukmuss😍🧿 cok tesekkürler cevabınız için burada iyi insanlarda var🥲
_mom gencanne97 rica ederim ❤️ bazı insanlar evlerinde o kadr mutsuzki burdaki insanlara sebepsiz saldırıyorlar
defnebak gencanne97 kilosu güzel belirli bir aydan sonra duruyor kilo alımı benim bebeğim 9 aylık 10 kiloydu 11 aylık hâlâ 10 kilo ne almış ne vermiş
sareceymer ysmnabd valla sütüm yaramıyordur diye badem ceviz dut bkr çok şey de denedim ama yok benimkiler genetik üç çocuğumda böyle cilizdi yapacak birşey yok sağlıklı olsunlar da ekgidaya kadar dayancaz ümidim ek gıda zamanın😁