asellinaninannesiii meteli Benim kızımın gözü mikrop kapmış. Geçen hafta götürdüm verdi. Capaklaniyordu suan hiç birseyi yok , sabah öyle ve akşam döküyorum
meteli asellinaninannesiii çok geçmiş olsun bizim de grip gözkapağı düştü capak falan yok ama sis yani bisi olmasa şilmez inş iyi gelir bizede 🥹🌸
peri001 Oğlumda 5 aylıkken enfeksiyon kapmıştı aniden sabah bişey yoktu ilk uykuya yatırdım bi uyandı ki göz çapak dolmuş yapışmış içi kızarmış acile gittik hemen bu damlayı bide farklı damla daha yazdı bunu 6 saatte bir kullanıyorduk 3 günde toparlamıştı
meteli peri001 çok geçmiş olsun bizde grip olduk iki gün sabah uyandık göz kapağı düşmüş başka bir şey yok ama kullanıyorum şimdi ins iyi gelir 🌸
aycaaktas damlakorkmazzz merhaba tıkanıklık geçti mi ? Geçtiyse nasıl geçirdiniz acaba ? 8 aylık kızımın sürekli gözü kapanıyor çapak ve iltihaptan
damlakorkmazzz aycaaktas netira göz damlası kullandık ve sürekli masaj yaptık açıldı. Göz kanalı tıkanıklığı videoları izlerseniz masajı görürsünüz biraz bastırarak yapiliyo