tugceazra aslanmommy bebeğim 6 ay 25 günlük 5.5 ayın sonunda dönmeye başladı geri geri gidiyordu 3-4 gündür öne doğru gidiyor ama canı isteyince 🤭
aslanmommy lohusaserbeti bizde 7. Aydayız. 9unda ayı dolduracağız ama sadece olduğu yerde yuvarlak çiziyor döne döne ilerliyor
tunaaamom24_ Seftaliannesi emekleme pozisyonunu da yakın zamanda mi alıyordu birden mi emekledi ? 7,5 aylık oğlum hala elleri ve dizlerinin üzerine durmuyor biraz endişe etmeye başladım
tunaaamom24_ theyikik theyikik biz de aynı durumdayız şuan olduğu yerde dönüyor daire çiziyor ama emekleme belirtileri yok tedirgin olmaya başladım
theyikik Mlk39 benim kızım zayıf ayına göre. Emeklemek istemiyor ama bi yerlerden tutunup kalkmak istiyor. Emeklemeden yürür belki 😅
kader03 Benim oğlumda 8. Ayında emekledi ama popo üstü yüz üstü değil şimdi hala devam ediyor 1 yaşında her yerde oturarak gidiyor hızlı bir de hiç yüz üstü emeklemedi
babysuzkesen aslanmommy 6 buçuk aylıkken yavaş yavaş başladı. Şuan 7 aylık tüm evi emekleyerek dolaşıyor. Ama şunu unutmayın her bebeğin gelişimi farklı. Sizin bebeğiniz emeklemiyor diye bir sıkıntısı olduğunu düşünmeyin.
theyikik tunaaamom24_ tedirgin olacak bir durum yok 10. Aya kadar yolu var ve emekleme bi gelişim basamağı değil yani bebek emeklemiyorsa bu bir sorun olduğu anlamına gelmez. Belki emeklemeden yürürler bakalım :)
Seftaliannesi tunaaamom24_ acele etme bianda oluyor öyle diyorum ama işte annelik 😂 bende ne zaman yürüyecek diye sabırsızlanıyorum
tunaaamom24_ theyikik inşallah öyledir ama annelik işte her şeyi hemen eksiksiz yapsın istiyor insan 😅 inşallah direk yürür sanki o konuda daha başarılı gibi
yasee01 Kuzucukumsu normal insanlar o ayda yürüdü diye haber verir ben emekliyor diye haber verdim herkese 😂😂