onay02 Başlıkta da yazdığı gibi diyet arkadaşı arıyorum 🫠hamilelikte almadığım kiloyu emzirirken aldım doğumdan sonra 13 kilo almışım buna bi dur deme zamanı geldi beraber başlayalım belki hırs yaparız var mı başlamak isteyen 😄🌸
bilememolabilir onay02 ben bugun düğmeye bastım bebegimin dogum gunune madar 3 ayda 6 kilo vermem lazim. Diyet ve leslie ile devam edicem sürece.
ebru171_ Ben çok istiyorum ama olmuyo hamileyken 105 kiloydum doğumdan sonra 86 kiloya indim ama öyle kaldı ilerlemiyo artık varsa iyi tekniklerin ben varim
onay02 ebru171_ Bende hamileyken 94 kiloydum doğum yaptım 84 kadar düştüm şuan 96 olmuşum yatından itibaren başlıyorum artık. Detoks yapabilirsiniz akşam yemeklerini yemeyip belki düşüşe geçer
onay02 Newmomm345 Bende bugün itibari ile başlıyorum inşallaah bırakmam çok moralim bozuldu hiç bu kadar kilo almamıştım
Aklimideliricem Yaa bana da bi cesaret atın dkk fkfkkfkf hiç sağlıklı beslenmiyorum elim sürekli abur cuburda napcam böyle bilmiyorum bdndnxj
onay02 Aklimideliricem Bende öyleydim şimdi 100 kilo olmama bir şey kalmamış yani hayatımda hiç almadığım kadar kilo almışım o yüzden artık sağlıklı beslenmeye karar verdim 😄
Brownintens Bnde emziriyorım basladım ama kacamaklarım oluyo bnde hamilelikte aldım kilolarımı 100 kgya ulaştım malesef dıyetle 2kg verdim bir kg geri aldım 🤦♀️ama devam 💪🏻
onay02 Brownintens Ben hamilelikte hiç almadım şaka gibi doğurdum kilo aldım 😄 Bebişim mama ağırlıklı besleniyor sütüm doyurmuyor o yüzden kaçamaksız yapmam lazım inşallah bırakmam
minnosunannesi06 onay02 kız ben hamileyken 80le kaldım 86 doğuma gittim doğum sonrası aynı kiloma indim yedim süt olsun diye 97 çıktım ohlum 5 yaşında şuan diyetle 92 oldum verdikçe alıyorum sanki kabale almış gitmiyor
onay02 bilememolabilir keşke benim de sadece 6 kilo olsaydı 🥹 Ben 1 ayda rahat veririm düzenli yaparsam ama benim ihtiyacım en az 30 kilo 😔
bilememolabilir onay02 malesef bende rahatsızlımlarimdan dolayı veremiyorum evet sizin işiniz daha zor tabiki ama benimde ilaçlarim hastaliklarim daha zor kilo vermeme neden oluyor.
onay02 limonzeytinmom Diyetisyene gitmek istemiyorum zamanın da çok gittim mantığını çözdüm artık yani boşa para vermek istemiyorum 😄😄
limonzeytinmom onay02 Ben hayatımda ilk defa diyet yapıyorum. Yani mantıgı anlamam uzun sürdü zaten 🤣 martta başlamıştım ama ara verdim hep yazın falan. Şimdi tekrar 3 haftam başladık bakalım 🤭
onay02 merhababen Boğazımızı tutacağız 🤣 üç beyazdan uzak duracağız, paketli gıdaları kesinlikle tüketmeyeceğiz, günlük en az 3 litre su ve yeşil çay kiraz saplı çay detoks suları bu şekilde ilerleyeceğiz 😄😄😄
limonzeytinmom onay02 Ayyyyy inşallah kılo vermedikçe motivasyonum cok düşüyor bıraksam mı dıyorum ama 11 kg verdim daha 17 kg vermem gerek ama diyet insanı hiç değilmişim onu anladım diyet yaparken 🤣🤣🤣🤣
onay02 limonzeytinmom Oh maşallah baya da vermişsin darısı bana inşallah. Bırakmak yok hedefe doğru tam gaz ileri istediğim kıyafeti gönül rahatlığıyla giymek istiyorum gerçekten ya 🥹🥹