Sdyy Gamzee88 3 saatte bir 120-150 içiyor ama doymuyor bile bazen k ilo alımı az olduğu için doktor içtiği kadar vereceksin demişti
Kvsr07 Sdyy canım benim kızımda mama ile beslenen aynı zamanda alerjisi olan ve çok kısan bi bebekti. Sürekli reflu yatağında yatirmama rağmen kusuyordu. Gaz damlası sap simplex ve probiyotik maflor kullanıyorduk. Aile hekimimiz maflor+ ı önerdi ondan sonra bayağı bi rahatladık. Doktoruna danışarak bi dene istersen
Yesil55 Sdyy benım oglumda 2ay 20gunluk bızdede bır haftadır basladı mamayı yedıkdenn sonra su gıbı cıkarmalar, bazen fıskırır tarzda kusmalar bugun druyla gorusduk bebek refluusu baslangıcı olabılır dedı. Benım oglumda bebek mamasıyla beslenıyor hipp combiotic kullanıyoruz drumuz kullandıgım mamanın içine 1 kasık bebelac thickener eklememı söyledı. Mama kıvamlastırıcıymıs bır cok form da okudum ve fayda goren cok drunuza danısın derim
Yesil55 Asell19 benımde oğlum 2ay20gunluk sadece mamayla beslenıyor 4 saatte 120 ml yiyor kılo alımı normal cok sukur ama bır haftadır kusmaları basladı😭😭😭
Mucizem_0809 Berii yani bu doğumdan sonra 3. Haftadan sonra oluşmaya başlıyormuş 45 günlüktü ameliyat olduğunda işte 2 3 gün içinde anlaşıldı hemen hiç bekletmedim zaten aşırı kusuyosu 2 günde 200 gr falan vermişti
ayseozbek Papatyack attığım url den ulaşabildiniz mi yeniden atayım mi ? Ben sizin attığınız görsele onlar normal mama yazdım. Bi önceki yazımda da 1 ölçek koyuyorsunuz yazdım:)
Dorukabras Sdyy canım benim 10 ay neler çektiğimizi ben bilirim. Neler denedik hiçbiri çözüm olmayınca olmuyor. Pes ettim zamani gelince kendiliğinden geçiyor. 10.ayin sonunda bitti bizim.
Gamzedoruk Benim oğlum 3 ay 13 günlük anne sütü artı mama işe devam ediyoruz doğduğundan beri mamayı 2 3 saatte bir 2 buçuk ölçek 75-80 ml içiyo .. az mı acaba ? Ayrıca çok kusıyordu hipp kullanıyorduk. Değiştirdik aptamile geçtik bir hafta hiç kusmadı çok iyiydi sonra tekrar kusmaya başladı bu kez aptamil ar ye geçtik bikaçgündür buhün özellikle hiç kusmadı . Sorum şu : benden çok geldiğini düşünmüyorum sütün 30 40 ml en fazla mamayı az mı yiyor acaba ? 3 aylık kontrolde 5 750 gr çıktı. Normal dedi dr ve sağlık ocağı ama 120 150 ml içiyor diyenleri okuyunca tedirgin oldum 🤔
Sdyy Gamzedoruk sütünüzle birlikte en azından okadar yapıyordur kilosunu doktorda iyi demiş bnce endişe etmeyin😊
Kvsr07 Gamzedoruk canım benim kızım 5 ay 9 günlük arada 120 içiyor 150 hiç görmedim daha içtiğini... Ama şöyle bişey var kızım 2 aylıkken de 120 içiyordu meğerse çocukta alerji varmış. Gaz sancısı oldukça ağlıyor ağladıkça içgüdüsel olarak emmek istiyordu. Bazen 2 saati bile bulmadan 120 içiyordu. Birden miktarı çoğalmayın derim ben. Sonradan dr umdan öğrendim. Kademe kademe gitmemiz gerekiyormus.. meğerse verdikçe daha çok sancılanıyormuş bebe. Ahh ahh neler çektik..
Gamzee88 Sdyy benim oğlumda öyleydi canım cok iştahlıydı ama yedikçe de kusuyordu ,bende burda post açılmıştı orda okumuştum bana da miktarı biraz azaltıp denememi tavsiye ettiler,bende az da olsa işe yaramıştı ,inşh sizde de yarar 🌺