Ayazbebekk Teşekkür ederim lütfen üzülme. Biliyorum çok zor. 1 sene depresyondan çıkamamıştım. Hiç düzelmeyecek gibiydim. Etrafımdaki insanlar deli olduğumu bile düşünmüştü hatta anneme göstermiştim oda bunun için mi ağlıyorsun bu kadar dedi ama çeken bilir insanın elinde değil. Gerçekten beterin beteri var. Tekrar doğum yaptım yine dikişim oldu bu sefer sorunsuz iyileşti ama bu sefer de sarkmalarım olduğunu öğrendim. Doğum yaptığımdan beri her gün ağlıyorum. Dikiş acısı sızısı şuan bu yaşadığımın yanında hiç bir şeymiş. Rabbim bir şeyler sınıyor imtihan ediyor işte. Hayat çok zor. Ben insanlara bakıp bakıp ağlıyorum eskisi gibi olamıcam diye. Ancak siz şuan iyisiniz. Ne zaman isterseniz bana özelden yazın. Konuşur dertleşiriz. Yara kapanıyor merak etmeyin. Madecasol le furacini karıştırıp sürebilirsiniz madecasol de çok iyi bir yara kremidir. Dokuyu yeniler. Oralara tekrar tekrar müdahale edip dikiş atılması dokulara zarar verir başka bir şeye çevirir. Zaman... Size sarılıyorum yalnız değilsiniz ❤️