ElifKaratas
[bilinmeyen] cok derin değilse bişey olmaz canm kanıyorumu bende ilk kestiğimde cok az etini tutturdm biraz ağladı sustu . Ağlıyormu hep
ilknurcelik
[bilinmeyen] bennn 🤚o gün ilk defa ben kestim normal de eşim keser kesmez olaydım nasıl kanadı durmadı bir türlü kanı ben kötü oldum eşimi çağırdım işten geldi 😭
Hvvhzl
[bilinmeyen] daha dün kendim yaptım aynısını. Hem o ağladı hem ben
deletedmom4842
[bilinmeyen] Bir şey olmaz ama siz kesin sürekli. Bende dün 3 parmağını görmeden derinden ve etini kesmişim ağlamadığı İçin ellerini yıkadıktan sonra kanadığını gördüm çok üzüldüm hiç fark etmedim hadi bir tanesi yaparsın ben 3 tanesini bilmeden öyle kesmişim oluyor arada üzülme.
Elif41
[bilinmeyen] ay bizimde ilk kesilceği zaman kayınvalidem kesti ama bir parmagının tırnagını keserken yanındaki etini kesti azıcık cocugum uyuyordu birden bi agladı baktık azıcıkta kanamış içim gitti ama kadın kendini yerlere atıcaktı vicdan yaptı cok bende öyle üzüldüğünü görünce bişi demedim sonra hep kendim kestim kesiyorumda kimseye elletmem valla birdaha
Adenisik
[bilinmeyen] böyle şeyleri sadece ben yapıyorum bebegin tırnağı banyosu falan icim oyle rahat ediyor ve size onerim bebek makasları var küçük uçları yuvarlak olanda onlar hic et kesmiyor chicconun var set şeklinde.
BalyanakAlpTuna
[bilinmeyen] valla ben kendim kesince bile çok sinirlendim kendi kendime bikere eşim yaptı çok fena bağırdım kendimde aynı hatayı 1 kere yaptım insanın içi gidiyor. komşum olsaydı muhtemelen bidaha görüşmezdim 🤣 ben artık kaş makasıyla kesiyorum hem etini kesmezsiniz hem daha rahat kesiliyor
Dogalice
[bilinmeyen] Tırnak makası mı kullanıyorsunuz? Bebekler için makas şeklinde olanlardan kullanıyorum,hiç parmağına denk geldi.Kullanımı daha rahat.Bir de ondan deneyin isterseniz.
araskuzumm0918
[bilinmeyen] ah tatlım geçen hafta bende baş parmagının etini kestim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️Çok fenaydı bende çok ağladım,kolonya döktüm mikrop kapmasın diye,bir kaç günde düzeldi korkma birşey olmaz
damlamik
araskuzumm0918 merhaba tam aradığım şeyi yazmışsınız :) bende jestim bebeğimin bas parmağının Erin’i oldukça Kanada’yı peçete bastırdım biraz zeytin yağı ile durdu ancak dün dikkatimi cekti bir baktım kızarmış orası bas parmağının o bölgesi kırmızı mikrop mu kaptı diye bakıyorum öyle sarılık yok gibi biraz sis gibi ya da hepsi bana öyle geliyor sadece kızarıklığı dikkatimi cekti bir şey yapabilir miyim ya da bir şey olur mu ve ne zaman geçer sanırım 2 gün oldu hala öyle
humaninannesi61
Annemden başkasına güvenemedim. Bir kere o kesti sonra çok çok uzattıktan sonra ben kestim dikkatlice hep. Nasıl güvendiniz ya 😞
ElifKaratas
[bilinmeyen] cok geçmiş olsun canm 🙏🙏
Gmzcaglar
[bilinmeyen] ben tutup saglik ocsgina goturdum doktor bisi olmaz dedi ama biraz israrla miktop kaparsa dedim batikon sur gecer dedi
Gmzcaglar
[bilinmeyen] yok canim be izi gecmistir bile
humaninannesi61
[bilinmeyen] Emanetin canı az olur derlerya o hesap. Kendi çocuğunda bir şey olmasa da başkasının çocuğunda gelir başına valla. Neyse çok geçmiş olsun ama çok acı verici 😞
Melikeyigitemre
[bilinmeyen] canım bende yaşadım ben bebegimin tirnaginı keserken çekti tırnagını ve kanadı pamuk ile bastırdım parmagını sıkıca kanaması durmuştu cok uzulmüştüm .😔
FundaR
[bilinmeyen] bende ilk kestiğim zaman maalesef durmadığı için etini de kaptırmıştımbaya da kanamıştı peçeteyle iyice bastırıp kanını durdurmuştum ardından evinizde varsa biraz batikon sürün mikrop kapmasını engeller.
araskuzumm0918
damlamik bir haftaya toparlanır annesi ,yine kontrol et iltihap olmasına ,bişey yapmana gerek yok ,
damlamik
araskuzumm0918 teşekkür ederim peki iltihap felan olursa allah korusun ne yapabilirim. 1,5 aylık bebeğim daha doğrusu ikizlerim var ve ben böyle bir hata yaptım ☹️
araskuzumm0918
damlamik oy canım 🧿 maşallah,olursa teramısin sürebilirsin mercimek kadar ,
damlamik
araskuzumm0918 anladım çok teşekkür ederim gerçekten