Leylaaa61 Kızlar doğum sonrası,40 çıkınca yani ne zaman adet oldunuz?bebeğim 4,5 aylık ben olmadım hala da?
Burak27 Bende iki ay oldu doğum yapalı olmadım doktoruma sordum kişiye göre değişir dedi kimi 6 ay sonra kimi bir sene sonra olur kimi kırkı çıkınca olur dedi doktor
Sarpmom Leylaaa61 Doğumdan 2 ay sonra oldum o kişiden kişiye değişiyor 40 çıktıktan sonra da olan var 1 sene sonra da 🤷🏻♀️
balannesiii Leylaaa61 9 aya kadar olmaman normal canım benim kırkın cıktıktan 1 hafta sonra oldum adet
lys Cellys çok teşekkür ederim veriyorum inşallah şifa olur rabbim bütün bebeleri ve çocuklarımızı korusun
Gulciiiiin5555 Leylaaa61 ben 40 çıktıktan 3 gün sonra oldum sonra her ay düzenli bi şekilde oluyorum 6 ay oldu doğum yapalı sadece adet çok uzadı 8 gün oluyorum sonra ara ara lekelenmem oluyo başına gelen varmı 1 gün var 1gün yok
ozgecann Gulciiiiin5555 canım benimdr doğumdan sonraki 43.günde tekrar kanama basladi tedirgin oldum hatta adet olabiliyo mu hemen 40tan sonra
gokcekizinannesi Leylaaa61 benimki de 4 aylık olmak üzere ben de olmadım. hiç belirti de yok 🤦♀️ 1 seneyi geçti son adetim😁