Kubyeszey13_ Kızlar adetim biteli bir hafta oldu ama bugün kanamam oldu ve hafiften sancim da var acaba neden olabilir
Pelin87 Kubyeszey13_ hamile olabilir misin? Hormon ilacı kullanıyorsan ara kanama yapabilir. Rahminde yara vs olabilir, doktora gitmelisin bence
Afra11 Kubyeszey13_ benimde aynı şekilde 10 gün sonra lekelenme oldu gebelik testi yaptıracağım kanda daha sonra doktoruma gidicem izinli olduğu için bu hafta kaldı ama enfeksiyonda olabilir diyorlar 🤷♀️
Elf_asel Kubyeszey13_ Bnimde bittikten 1 hafta sonra kanamam oldu hemen gttim kontrol edildi kan idrar smear testi yapuldı bişey çıkmadı. Doğumdan sonra bu tarz değişiklikler olabilir dedi doktorum 🙋🏻♀️
LinaElif1407 Kubyeszey13_ Benim adetlerimde cok düzenli ilk kez yaşadım. Adetim bittikten 1 hafta sonra tekrardan oldum. Ve ilk 3 gün inanılmaz yoğundu sonra biraz azaldı ama 7 gün kanamam oldu. Doğumdan sonra normal dediler böyle düzensizlikler o yüzden üstünde durmadım pek🤦🏼♀️
Gurbanova Ben 3aylik iyne yaptiruyom adetimden 1 hafta 10gun falan sonra oyle ara kanamalarim oluyor. Sizde ilac ve ya iyne kullaniyosaniz ondandir belki
Kubyeszey13_ Gurbanova yok kullanmıyorum ilk defa böyle birşey yaşadım sancim da olduğuna biraz korktum
Kubyeszey13_ Afra11 lekeleme değil ya bildiğin adet kanaması gibi test var evde ben de yaparım ama sanmıyorum hamileligi
Afra11 Kubyeszey13_ emziren annelerde düzensizlik oluyor 15 gün arası olursa adet yerine geçtiğini biliyorum
LinaElif1407 Kubyeszey13_ 4 ay oldu benimm ama sizin baya olmuş bir doktora gözükmenizde fayda var bence😙💛