bihtercansu son dediğinize katılıyorum Gaiz olmayıp durduk yere ağlayan bir bebek olmaz Açtır başka seçenek yok yani ufak bebeğin tek derdi gaz açlık Uyku olunca bunu anlamak zor olmamalı bence. Yeni digum yaptigimda oğlum zor emdi hata ememedi diyebilirim sağım yapmamıştım Uyuyodu emip diye . Ama agliyodh ara ara Bildim doymadigini hastaneden çıktığımda Babamgil vardı eşime dedim ki mama alalım babamgilde gerek yok Mamaya alistirmayin bide neye lazım vs dediler Aldirmadilar onları bıraktıktan sonrada alamazdik Koydeyiz alacak yer yok neyse Ertesi gün bebeğimin ateşi yükseldi meğer sarılığı yükselmiş açlıktan . Babam giidp paşa paşa aldi geldi mamayı kendi elleriyle dedim alın Mama ne işe yariyormuş bakalım bı k kadar sinirlerim bozuk duygusaldim ki emzirip mama verdim ve sarılığı bir günde düştü mavi ışıkla.sonrasinda Sütüm çoğaldı bırakmak istedim mamayı ama İkinci gününde tadına alışınca Bırakmadı yada Yine doymuyodu Oylelikle 9 ay mama + meme gittik ve bunu yaşamayan asla anlayamaz