limonzeytinmom sariniz13 benımde aradılar 15 dk önce konustuk arzu hanımla 🤭 bende araştırma aşamasındayım. Büyük kzıım laylaşirin ajansta 1 seneye yazılıydı sarışın yeşil gözlü olmasına ragmen iş gelmemişti. Şimdi 9 aylık küçük kzıım esmer kahverengi gözlü 🤭
sariniz13 limonzeytinmom evet bende arzu hanımla konuştum cumartesi 4 e randevu aldım Ajansıda burda görüpte başvuru yaptım
Ardenaden Bide ne diye on odeme olsn reklam yuzu olack szn cocugnz mantikli dusunun izmirde halamin komsusu boyle dolandirildi
Sweett Ardenaden çocuk için değil ama yetişkin için erkek kardeşim gitmişti ondan da ön ödeme çekim için para istediler 6 bin tl verdi yalandan ili foto çekmişler 6 aydır hala ses yok bir iş çıkarsa Arıcak dediler. O zaman kardeşime de demiştim inanama diye. Bence iyi araştırın
limonzeytinmom sariniz13 ben anca haftaya cumartesi gidebilirim. Bana da bilgi verir misin cumartesi nasıl bir görüşme oluyor. Bebeğin nelerine bakıyorlar neler söylüyorlar ve fotograf cekimi nasıl oluyor gibi detayları. 😄 Senın cocuk kac yaısnda?
Ardenaden sariniz13 yahu yalan diorm.dolandirici herkstn topluyor bakin bn bu isn icndeym.okulunuda okudm bni bile cagirdilar ki basvuru bile yapmadn.Bunlar dolandirici aliyorlar parayii gunde adlfedersnz boyle.kac tane keriz geliyor adam.yolunu buluyor ya
Ardenaden Bakin bn radyo.tv mezunuyum bu islerin icndeydm ben yalanin daniskasi yemeyin paranizi yazik olur siz gbi izmir gbi yerde 500 kisi 2 lira verse kac lira ypar alah askiniza.
Ardenaden Sweett yalan iste yahu bn okulunu okudm bu isn calistmda bni bile aradilr kandirmk.icn otrlde.gun verdiler flnnpara istemez gerck basvuru icn ajanslar kimseye anlatamiyoruz ki.yoksa carki ansilll dondurucekler