mrv2616 Ben kızım doğduğundan beri çok doktor denedim. En memnun kaldığım Aylin Dizdar ve Zühal Ayberk Bağır oldu Yunusemre Devlet hastanesinde. Orçun oral bey de iyi fakat bahsettiğim bu iki hanım daha detaylı bilgi veriyor sizin sormanıza gerek kalmıyor. Zühal hanım kızımda benim farketmediğim şeyleri bile farkedip tedbir amaçlı araştırmaya yolluyor. Bir çok hastalığımızı da o teşhis etti. Eğer her şeyine bakılsın istiyorsanız zuhal hanıma gitmelisiniz. Şikayetinizi söylediğiniz an bebeğinizin ultrasonuna, kaka tahliline bakar, emin olduktan sonra teşhis koyar. (Bu arada kardiyoloji, gastroenteroloji, immunoloji, endokrinoloji gibi kendisi dışında detaylı bakılması gereken özel bölümlere hastalık ne ise gönderir. Çocuk doktoru alanının dışında olan bölümler. Yani başından savdığını düşünmeyin) Örneğin ben kızım bronşit olduğunda götürmüştüm bir kere, göğsünün biri büyük annesi hiç farketmedin mi dedi. Bennde anormal olarak düşünmedim hocam bir sorun olur mu dedim. Hormonal sorun veya kist olabilir ona da bakalım diyerek hemen aşağı indirip en yakın tarih ultrason aldırıp sonucu çıkınca sıra almadan kapısını çalıp göstermemi söyledi. Göğüs, karın, pelvik ultrasona bakıldı. Allaha şükür kist veya tehlikeli bir şey çıkmadı ama aklımızda acaba şöyle mi diye bir soru da kalmadı. Baktırmış araştırmış olduk.