caspermama helinsila alüminyum folyo çok zararlı diyorlar aslı astarı var mı acaba 🥹 ısı değdiğinde kanserojen etki yaratıyormuş Allah korusun
suheyla92 caspermama evet icindeki alüminyum isiyla beraber yemege geciyor folyolar sadeve soguk yemeklerde kullanilmali
zehra15 caspermama iç tarafıpisirme kagidi diş tarafi folyo olan pisirme folyolari var çok mecbur kalırsam onu kullanıyorum
Rez 3315 etli kuru fasülye, bulgur pilavı, yoğurtlu pancar mezesi, sarma, tatlı da buzlukta var ısıtıp yeriz inşallah.
yasminspars 3315 anca gördüm bu gün temizlik günüydü vallahi mercimek çorbası ve peynirli makarna yaptım başka bir şeye vaktim kalmadı bebekle anca bu kadar 🤷♀️
HonKiPonKiDoNiNo 3315 Yayla corbasi, kabak graten, izgara tavuk bonfile, bol yesillikli salata ve cola 🙈 yedik bitti yeni ciktim mutfaktan 🙃
zeynepyusufaslan 3315 yayla çorbası kıymalı bamya salata dünden kalan makarna yeter adam olana çok bile 😅😅😅
suheyla92 3315 kendime pazi yemegi esim diyette lorlu dereotlu yumurta bebis daha kucuk ona evolvia mama 😅