Nurkara21 [silindi] kabızlık sorunu oluyomuş onlarda da normal doğuma oranla daha fazla oluyomuş çok berbat bişey yaaa
[silindi] Nurkara21 vardı ama patlıcan suyu kürü gecirdi bazen tekrarlanıyo hemen yapıyorum ibrahim saracoglunun kürleri iyi geliyo
Aynuradem bimohr1406 benim 2 ay oluyo dogum yapali simdi simdi rahatladim cok şükür resmen dogum yapar gibi cnm yaniyodu ikiniyodum osmolak die bi surup war ishal icin iki gun arayla iciyodum bide klozet degil normal wc daha rahat Allah yardimciniz olsun onun bile Şükrü war cok iyi anliyorum gececek ama👍
Emin_e bimohr1406 ben de hamilelik ve dogum kaynakli olmustum.dogumdan sonra gecmek bilmiyordu.. hemopropin diye bir krem var kesin cozum oldu bana
Hemanjiomluminik bimohr1406 en iyisi batikona oturmak. İnternete yazın nasıl yapacağınızı ölçüsünü söylüyor
Hemanjiomluminik bimohr1406 aaa ben zamana bakmadım yazıları görünce bildiğimi paylaşmak istedim çok geçmiş olsun 🙂
NilMeryem 13Aydir çekiyorum sezeryanoldum bende Surek li tekrarlıyor fitiller kremler fayda etmedi Bitkici var tanıdığım bitki aldım kaynatıp içiyorum ama yok cumaya cerraha gidicem oda elle muayene edicek korkuyorum. Geçmiyor buagri kabus gibiya