kartalice2020 Sıvı tüketmeden sıvı gelmesini beklemeyin..su için ki süt yapsın 😌 birde bebeğiniz uyuduğu zaman sizde uyuyun dinlenin
elf0 Emly ben kahvaltıda yiyorum sadece yani yiyebildiğim kadar öyle oturup da bi kase yenmez zaten iki tatlı kaşığı falan anca ama bide ben çok su içiyorum günde iki üç lt diyebilirim belki onun da etkisi vardır
Barkingulec Berkanelif moralini bozmamaya çalış. Sabırla emzir her 1 saatte bir dene, yediğin şeyleri yazmışsın bende aynı şeylrti yiyorum, devam et. Benim sütüm var de kendine, severek istekli emzir,emzirirken yalnızca ona yoğunlaş.
Nurkara21 Berkanelif bozanın içine tahin dökün ben öyle içiyorum yada tahin helvası koyun çok güzel oluyor.
Berkanelif Nurkara21 aaa öylemi ilk defa duydum denicem hiç içemedim ekşimsi tadı bana göre değil teşekkür ederim
Nurkara21 Berkanelif ya ben hiç içemiyodum midem bulanıyordu önceden tahinde süt yapıyo dediler bi baktım bozanın üstüne döktüm zaten ben uydurdum ama süt yapıyor gerçekten tarçını unutma ama bol bol sütlerimiz olsun inşallah 🙏
Umutfaik deletedmom1212 valla bilmiyorum kim dedi onu da hatırlamıyorum ama biri öyle dedi diye makarna da yemiştim 😁