Gamzeemre Kızlar balon alacağım uçmasını nasıl sağlarım uyguna . Helyum diye arattırdım trendyola 2bin falan tüpü bunu uyguna nasıl şişiririm parti dükkanları yapar mı bana ne kadardır ya da ucuz yollu bilen var mı
SeverusSnape Gamzeemre parti malzemeleri satan yerler helyum dolduruyor, aldığınız balona göre fiyat değişiyor.
Aslihn_dmrts10 Gamzeemre helyum aşırı tehlikeli. Özellikle öylesine yerlerden alınanın içine başka bir hava alıyorlar ve yanıcı. Sosyal medyalarda helyum yüzünden elleri ve yüzü yanan bir sürü insan var. Bence saglıgınız için tedbirli olmakta fayda var. 💐
Gme1709 Balonları şişirin altına da rafyaları bağlayın sonra balonları üstlerinden misine ve ya beyaz ip ile tavana asın oğlumun doğum gününü öyle yaptım 🥰
Gamzeemre Gme1709 @Ardenaden @Gme1709 @SeverusSnape @Rimaninannesi @ikioglus sizce üç tane helyumlu balona biraz balon daha yapıştırıp bantla uçmasını sağlayabilir miyim uçuyormuş gibi gösterip dış mekan olduğu için helyum şart ama bu şekilde balonlar çok durur mu uçuyor gibi
Ardenaden Ben sisirdim.normla.balonu ucuna rafyalari makasla bukle yaptm koli bandinida yuvarladm tavana yapistm balonlari
Mucizem27 Gme1709 çok güzel olmuş sağlıkla yaşasın, balonlar ı nasıl tavana yapıştırdınız yani balonun tepesine nasıl yapıştı ipin ucu orayı anlayamadım?
Gamzeemre Linama teşekkürler ama sahilde elimizde olacak o şekilde istiyorum ama sanırım pahalıya doldururlar
Zeliff Gamzeemre ben kızımın doğum gününde görünmez iple tavandan sarkıtmıştım. Dış mekansa olmaz ama parti malzemeleri satan yerlerde şişiriyorlar fiyat alın isterseniz ben sorduğumda küçüklere 40 büyük folyo balonlara 250 demişlerdi
Gamzeemre Zeliff bana 70dediler sizce üç tane helyumlu balona biraz balon daha yapıştırıp bantla uçmasını sağlayabilir miyim uçuyormuş gibi gösterip
Gme1709 Gamzeemre maalesef uçmaz oksijen helyumdan ağır geldiği için aşağı çeker. Uçan baloncuda çalıştım orda çok kez deneyen müşterimiz oldu ama sonuç alamadı 😊