E_srgt Zeyyyynep inci tabiki❤️ Hep aklmda kalan bi isim kızımın adı ECE ama sonradan inci ismi o kadar hoşuma gittiki
Zeyyyynep Busraata33 findiginannesi_ E_srgt Benimde içimde baştan beridir inci var sanırım onu koyucam ileride keşke dememek için😂
findiginannesi_ Zeyyyynep İlerde bi kızım olursa isim seçenekleri arasında inci de var kulağa da hoş geliyor bence
Ocakalti Zeyyyynep ilk defa bu postta duyuyorum ama Parla ismi çok güzelmiş çok hoşuma gitti gözümde havalı, özgüvenli, liderlik özelliği yüksek çok güzel bir kız canlandı 🥰 Bence Parla ❤️
Ocakalti Zeyyyynep ve bence modası geçmez Parla isminin İnci de çok fazla var taaa 70 yaşında kadının adı bile inci olabiliyor ama yaşlı bir Parla tanımıyorum 🤭
Busraata33 Zeyyyynep Bir kızım olsaydı İnci koyacaktım adını sonra hep parla mı olsa demiştim hamileyken ama İnci ismine tutuklu kalmıştım..Oğlum oldu İnci hayallerimde kaldı 😀
Gozdeklnc20 Zeyyyynep yargı dizisini çok mu izlediniz 😂 Ceylin’in yeğeninin adı parla, kardeşinin adı inciydi 😂
miniktosbagam Zeyyyynep inci tabi ki. Parla da güzel isim ama büyük kadın ismi gibi geliyor kulağa nedense