kytx Kızlar iyi aksamlar bebeklernize hangi şampuanı kullanıyorsunuz şunu al cok iyi dedgnz ne dir özellkle sac uzamasj için 😍
Asyaveannesi04 kytx mustela felan kullandım sonra ecowelle geçtik baya uzattı kızımın saçlarını memnunum
xbebegimx kytx dogdugundn beri siveno kullaniyorum kizim kel dogmustu bayagi uzatti🤭 hmde hic konak olmamisti sayesinde
kytx Duhamom evet bende smdi baktm yormlar falan gayet iyi bi denicem bakalm kızımn sacı öyle vcok kısa degl toplanıyor falan ama yavas uzuyor
Defnemmm1 Duhamom atopik için hangi şampuan kullanıyorsunuz acaba benim kızımda atopik de bir iyi gelen bulamadım
livanurvealpinannesi61 kytx ecowell aşırı göz yakıyor. 2 kutu kullandım çocuklarımın saçları hiç uzamadı yani. Bayadır ıva natura kullanıyorum. Memnunum
tmtalya Defnemmm1 benim kızım da atopik Bioderma kullanıyoruz çok iyi geldi. Tavsiye ederim mustela falan berbat çöp resmen. Ne kremi, ne losyonu,ne şampuanı beş para etmez. Şampuanı el sabunu yaptım krem losyonu kendi bacaklarıma kullandım.
Duhamom Defnemmm1 doktorumuz radix markasini önerdi bize kuruluk kalmadı kremi de şampuan da çok güzel atopik için olanı radix in netten alıyorum ben 2 li halinde her eczanede yok zaten daha da pahalıya geliyor eczaneden mustela aldım denemek için kremini kullanıyorum sadece şampuan resmen çöp
tmtalya bcemmm şampuan cildini aşırı kuruttu sivilce gibi oldu her yeri losyon kremi de hiç bir işe yaramadi kokuları da bir tuhaftı. İçeriği de temiz değil ayrıca.bize iyi gelmedi benim tenimde hassas ve atopik herşeyi kullanmam. Kendimde nemlendirici serum vs avene ve Bioderma kullanıyorum çocuğa da denemek için aldım geçti. La Roche posay Bepanthol vs bullari da deneyimlerim.beponthol de fayda etmedi
tmtalya merve20111922 Bioderma ABCderm bebek şampuanı mavi renk kutusu netten alacaksanız Bioderma kendi resmi sayfasından alın Trendyol vs var.