Cnscns2309 cokkasmabeabi valla okumadığım ayet yanına getirmediğim dua kalmadı bütün tuşlara basıyorum yine olmuyor😂 calpolü atlamayalım diş ağrısı sanıp onu bile verdim bana mısın demedi
cokkasmabeabi Cnscns2309 gamsizliktan uyuyamıyorlar ya hahahahhaa vallahi yildirdilar bizi ben de okuyup ufleyip girdim foruma 🤦🏻♀️
Snglkargc_0107 cokkasmabeabi ayyy sen bensin kızım 14 aylık gece kaç kere kalkiyo bu şekilde 5teb sonra uyuyo rahatça ama 7de uyaniyo🥹
Cnscns2309 cokkasmabeabi geçicek bu günler yazıyodum ki oğlum ağlayarsk uyandı ben nöbete gidiyorum arkdşlr
Snglkargc_0107 cokkasmabeabi bilsem bende ama şimdilik böyle devam etcek gibi sanki her günümüz böyle geccek gibi bak 8 bucukta yatırdım bu saate kadar 7 8 kere kalkmıştır yatağın içinde agliyo öyle yanına gidince uyuyo
cokkasmabeabi Snglkargc_0107 ben de iki sefer gittim uyuyor koyuyorum aglıyo anneme verdim o sallayacak artık. Hayır hastayım dinlenmek istiyorum bari iyileşince yapsaydı 🤦🏻♀️
Snglkargc_0107 cokkasmabeabi dimi ya çok geçmiş olsun bu arada benim anne flan da yok gurbetteyiz anca eşim var akşamdan akşama sagolsun
cokkasmabeabi Snglkargc_0107 teşekkürler 🌺 benim de eşim gurbette annem gelmişti arada hasta oldum iyi oldu tek başıma olsam daha perisandik🥴