emirtimr1 merhaba oğlum 51 günlük sünnet ettirmek istiyorduk ki şuanda da zaten sanırım pipisiyle ilgili bir sorunu var kırmızı sivilce gibi islik değil ama bilmiyorum tam ne . çocuk cerrahına gün alıp aynı gün sünnet ettiren oldu mu sünnet süreci nasıl işliyor bilgi verebilecek olan var mı ve doktor önerisi
asennaa emirtimr1 Seyhan devlette yaptırdık biz, gittik muayene olduk, sonra kan verdik, öğlen sonuçları alıp anesteziye uğrayıp onay aldık. Ertesi güne boşluk vardı, sünneti yaptırdık.
arzuksaa emirtimr1 boşluk varsa yaparlar çocuk cerrahisinde sefa yapıcı çok iyi biz çok memnun kaldık Seyhan devlet hastanesinde
asennaa emirtimr1 biz 4 aylıktı yaptırdık. Bizimkinin de pipisinin ucu dardı, 2 aylıkken gitmiştik ama çok aciliyeti yok, 3-4 aylık olsun öyle gelin demişti, 4. Ayında gittk
arzuksaa emirtimr1 asennaa seyhan devlette sefa beye yaptirdim ben randevusuz gittiğimde fiş vermişlerdi bakıyorlar
asennaa emirtimr1 randevu bulunuyor zaten, çocuk cerrahisinde yoğunluk olmuyor, alın bence. Ama aynı Güne değil de boşluk olursa ertesi gün yaparlar sünneti. Çünkü kan veriyorsunuz, değerlere vs bakılıyor. Sabah erkenden alıyorlar sadece sünnete
emirtimr1 arzuksaa bugün mesut kocaya yaptırdık medicalparkta inşallah kısa sürede iyileşir çiş sorunu vardı baya
arzuksaa emirtimr1 oğlumu 8 aylıkken yaptirmistik 3 güne falan iyilesmisti hemen iyileşir geçmiş olsun
brkyelkrn emirtimr1 memnun kaldınız mı mesut hocadan süreç nasıl geçti genel anestezi ile mi lokal anestezi ile mi oldu
nefise1 emirtimr1 merhaba gönderi eski baya ama bizde Mesut beye gideceğiz memnun kaldınız mı süreç nasıl ilerledi