evlatkokusucennetkokusu Kızlar bebeğim 8 buçuk aylık yeni farkettim dudak bağı var sanırım götürüp Bir göstermeliyim hangi Dr.a götürmem lazım acaba
gzde_08 evlatkokusucennetkokusu çocuk dişçisine götürün onlar bakıyorlar gerekli görürlerse dudak bağını alırlar
Acemi-annee evlatkokusucennetkokusu kbb bakıyor. Ben götürüp gösterdim, hemen kestiler. Öyle korkulacak bir şey değil çok şükür
arenbeyinannesi evlatkokusucennetkokusu Canım bebeğimde de vardı çocuk cerrahisine gidiyorsun. Önce muayene ediyor eğer varsa kesiyor zaten. Çocuk doktoru seni çocuk cerrahisine yönlendiriyor bizim öyle oldu bence direkt çocuk cerrahisinden randevu al canım
Mavisell Acemi-annee benim bebeğim de 1 yaşında dişleri aralık çıkınca tesadüfen farkettim var sanki üst dudakta ama beslenme yada konuşmaya engel gibi de değil. Hangi durumlarda kesmeye gerek duyuluyor acaba. Yada kesilmese ne olabilir bilginiz var mı ?
evlatkokusucennetkokusu arenbeyinannesi kaç aylikti gittiğin de canım. Çok teşekkür ederim cvbın için
Acemi-annee Mavisell ben de bir doktorun sayfasında görüp bakma gereği hissettim, baktığımda var olduğunu fark ettim. Dişleri ayrık çıkıyordu, bunun olmasını istemediğim için kestirdim. Saniyeler içinde kesildi, üç gün içinde de tamamen geçti
evlatkokusucennetkokusu Acemi-annee Hangi bölüm Dr.a gittiniz canım. Hemenmi kesiyor yoksa gün falandı veriyor 🙄
peri001 Merhaba benimde oğlum 11 aylık bende dişleri ayrık çıkınca yeni farkettim henüz doktora götürmedim emmesinde beslenmesinde yada konuşmada bi sorun yok kestirmek te istemiyorum aslında bi sünnet ettirdik çocukta alt açtırmama travma olarak kaldı korkuyorum giderseniz yazarmısınız sonucunu da
evlatkokusucennetkokusu peri001 kesmedi canım dediki kesersem dudağı sarkar gerek yok beslenmesine engel değilse zamanla düzelir dedi
bakkalemzigi evlatkokusucennetkokusu çocuk doktoruna göstermiştim ben o da çocuk cerrahisine görünmemi iatedi
maygirl evlatkokusucennetkokusu bn cocuk doktoruna sordum kbb ye goturun oda halledeblir gerek gorurse yada cocuk dişciye yonlendriri ama once kbb gdin demisti
Acemi-annee evlatkokusucennetkokusu kbb bölümüne gittik. Hemen o an kesti. Uyuşturucu sprey sıkıp o an kesti.