tantuniayrangerisiyalan Bebeğimin ateşi 39 derece calpol ve dolven veritorum. Hırıltısı için de buhar vermek istiyorum ama ne kadar koymam gerek unuttum kullanalı oluyo. Yarın muayeneye gidicez o zamana kadar biraz rahatlasın istiyorum kullananınız var mı ?
ecrinbebe tantuniayrangerisiyalan ventolin direk veriyorum ben suya karıştır felan demedi doktorum günde 4 kez
Nacafa tantuniayrangerisiyalan sadece serum fizyolojik verin başka bir şey katmayın içine. Ciğerlerinde bir şey yoksa boşuna ilaç kullanırsınız
tantuniayrangerisiyalan barbiee_ yakın zamanda verdiniz mi 1 yaş için olur mu? Günde kaç kez verdiniz acaba?
barbiee_ tantuniayrangerisiyalan olur tabiki ben 6 aylıkken vermiştim bu şekilde bence olur yani yine de doktorunuza mesaj atıp sorabilirsiniz
barbiee_ tantuniayrangerisiyalan salgına mı tutuldu yavrum bizde yeni atlattık ama ben hala atlatamadım😪
tantuniayrangerisiyalan barbiee_ Devlet Hastanesi’ne gidiyoruz maalesef yoksa yazardım teşekkürler yine de ventolini o şekil vericem. Diğerini kullandınız mı sadece bunu mu kullandınız?
tantuniayrangerisiyalan barbiee_ Ya benden bulaştı ben de çok sık hasta olurum geçirmemeye çalıştım ama maalesef sürekli kucağımda sabah bi kucağıma aldım ki yanıyor çocuk 😔
barbiee_ tantuniayrangerisiyalan diğeri derken hangisi ben ventolin kullanmıştım şu ağzını açıp şırıngayla çekiyordum yarıya kadar sonra nebülüzatöre boşaltıyordum birde serum suyu şırıngayu hep çekiyordum o şekilde içine boşaltıp veriyordum
barbiee_ tantuniayrangerisiyalan eve bir geldimi herkesi yokluyor zaten çok geçmiş olsun ❤️🩹 bizde aynıydık daha yeni atlatmaya çalışıyoruz. Covid olduk bence tad koku yok
tantuniayrangerisiyalan barbiee_ cortair de var elimde bi hasta olduğunda onu da vermişti doktor da nasıl kullanıldığını unuttum onun
tantuniayrangerisiyalan barbiee_ Yaaa çok geçmiş olsun size de 💐 Biz neysene de çocuklar olmasa keşke hiç 😔
barbiee_ tantuniayrangerisiyalan çok teşekkür ederim evet ya konuşamıyorlar neresi ağrıyor bilmiyoruz aynı zaman da bizimkinin köpek dişide geliyor mahvetti hem hastalık hem diş
tantuniayrangerisiyalan ecrinbebe aaa çok ağır olur ama ya ben kendime ni kere demedim öyle ellerim falan titredi hep
ecrinbebe tantuniayrangerisiyalan yaa ben hiç denemedim bilmiyorum nasıl yapıyosunuz siz bende öyle yapim
barbiee_ tantuniayrangerisiyalan ayyy çok zor o diş çok zor azıdan bile zor bizimki de ucunda beyaz gözüküyor daha gelemedi
Nacafa mondecaidensecmeler bir tüp mü? Siz doktor musunuz? Neye göre böyle söylüyorsunuz? 2,5 yaşındaki oğluma bile 2,5 cc den fazla verme dedi doktor sizin bir yaşındaki çocuğa yaptığınız öneriye bak.