Melez4453 Elistos1 bunu yap memnun kalırsın Benim çıkış yolum Burnu güzel açıyor rahatlatıyor İki doktora söyledim dalga geçtiler ama yaşıyorum sonuçta faydasını Çocuklar uyanmadan uyuyor burnu açılınca
fistikagaci Pinar-26 bunu denemek istiyorum ama hakiki bal nerden bulabilirim güvenemiyorum fark eder mi
cebrayilzade ayazunver Yarpuzu iyice yıkayın caydanlikta kaynar su ilave edib bir yorgana filan büküp 30 dakika demlenmeye bırakın sonra hicbirsey ilave etmeden birkacgun icirin.ama 1 yaşından büyük çocuklar için geçerli,denedim faydasinida gördüm.
imeaeb ayazunver Merhaba balgamlı öksürüğü vardı birkaç gündür rahiki mahtum karanfil kremi (vicks gibi) ayak altlarına sürüp çorap giydirdim sırtına sürdüm vs şuan iyi çok şükür
1prensesannesi__ ayse74fe bıldırcın yumurtasi kaç aylıkken veriliyor acaba yaa benim kızım 11 aylık olacak verilir mi ki
Buse_asya23 ayazunver ayazunver Tereyagini eritip içerisine pekmez koyup böyle ılık bir şekilde çocuğa yedirin
Dejajavu Ne kadarlık bilmiyorum ama 2 yaş tan itibaren olabilir bence . Sarımsaklı ılık süt . Anında keser öksürüğü
dilekdogan semakaya2525 1 yaşın da şuan geçtiğimiz günlerde salgına yakalandık ben yaptım iyi geldi bize
linao dilekdogan Vicks işe yarıyor ama bebeğin ayına göre göğüsüne sürmek tehlikeli olabılır Vicks yüzünden ölen bebekler var ınternet haberlerinden bakabılırsınız abartmamak gerekıyor
dilekdogan linao Evet doğru söylüyorsunuz bende parmağımın ucuyla sürüp yaydım zaten herşeyin fazlası zarar
Minnakordek ayazunver inandigim için mi bilmiyorum heralde ama annem küçükken elma kaynarirdi hemen kesilirdi benimki. Kızım için prospan var takviye diye geçiyor reçetesiz iki kere içti hemen iyi oldu
heygorl Bütün burada yazılanlara ek olarak inek sütü veriyorsanız direkt kesin öksürüğü tetikleyen en büyük sebeplerden diyor doktorlar. Özellikle alerji öksürüğünü
gamzefnan ayazunver Nebulazator ile serum fizyolojik 4 CC 4 kere veriyorum.Dutu kaynatıp suyunu iciriyorum.Pekmez tereyağ limon pişirip iciriyorum kesiyor şükür.
Eymen111 ayazunver prospan var onu alıp kullanabilirsin iki güne kesiyor doğal bagisiklikta güçlendiriyor