HonKiPonKiDoNiNo ayazunver Zerdeçal, karabiber, bal yada z.yagi.. Hem öksürüğe iyi geliyor hemde bağışıklık güçlendiriyor.
curlymomms ayazunver ben bunu denedim ve ise yaradi oksurugu kesildi sarimsagi ince ince bicakla kestim zeytinyagiyla karistirip en az 4 saat suzdum ve o suzulen yagla ayak tabannina masaj yaptim 3 gun ve dindi
Mom098 ayazunver benim kızda da alerjik öksürük oldu. Dr rıfat var onun önerdiği üclü seti aldım sabah içirdim akşama öksürük kalmadı 💝💝 dr rıfat can öztürk
Pinar-26 ayazunver bal sarımsak limon kesin çözüm ben yapıp dolapta bekletiyorum haftada bir hasta olsada olmasada veriyorum
fistikagaci Pinar-26 bunu denemek istiyorum ama hakiki bal nerden bulabilirim güvenemiyorum fark eder mi
dilekdogan ecrinbebe Evet biz karadut pekmezini de sabah akşam içirdik onunda etkisinin olduğunu düşünüyorum
gulayece Ben öksüren bebeğim için kuru dut kaynatıp içiriyorum. Tabi kefir her sabah içirmeye çalışıyorum. Sonra 1 yaşından sonra bal verebilirsiniz. Pekmez tahin de veriyorum. Hatta kuşburnu çayı da veriyorum
merveumayhafsa dilekdogan eczanede bulunuyormu bebek çıkışı benim kızımda öksürüyor da burnu tıkalı ememiyor yavrum Öksürükten falan
Melez4453 Elistos1 bunu yap memnun kalırsın Benim çıkış yolum Burnu güzel açıyor rahatlatıyor İki doktora söyledim dalga geçtiler ama yaşıyorum sonuçta faydasını Çocuklar uyanmadan uyuyor burnu açılınca
cebrayilzade ayazunver Yarpuzu iyice yıkayın caydanlikta kaynar su ilave edib bir yorgana filan büküp 30 dakika demlenmeye bırakın sonra hicbirsey ilave etmeden birkacgun icirin.ama 1 yaşından büyük çocuklar için geçerli,denedim faydasinida gördüm.
imeaeb ayazunver Merhaba balgamlı öksürüğü vardı birkaç gündür rahiki mahtum karanfil kremi (vicks gibi) ayak altlarına sürüp çorap giydirdim sırtına sürdüm vs şuan iyi çok şükür
1prensesannesi__ ayse74fe bıldırcın yumurtasi kaç aylıkken veriliyor acaba yaa benim kızım 11 aylık olacak verilir mi ki