Elistos1 ayazunver soğanı ikiye bölüp içine karanfil batırın baş ucuna koyun birde oda nemlendirici buhar gibi şeyler kullanabilirsiniz okaliptüs yağı ile
iki_prens_annesi_ ayazunver ne kadar doğru bilmiyorum denemedim de ama internette bı tarife denk geldim öksürüğü kesiyomus bı tatlı kaşığı bala yarım limon suyu yarım çay bardağı su ekleyip tuketince iyi geliyormuş tarife bi bakın isterseniz
melkrtl ayazunver bende burda bekleyim öksürük ateş var bizimde 18 aylık bal limon sarımsak yaptım iki defa verdim ama daha fazla veremedim midesini bulandırdı öksürüğe çam kozalağı iyi geliyor du galiba ona bakıcam bugün
Melez4453 Elistos1 bunu yap memnun kalırsın Benim çıkış yolum Burnu güzel açıyor rahatlatıyor İki doktora söyledim dalga geçtiler ama yaşıyorum sonuçta faydasını Çocuklar uyanmadan uyuyor burnu açılınca
Tatlican iki_prens_annesi_ Bunu bende 1tatli kasigi bal 2 3damla limon sıkıp sabah aksam veriyorum öksurugu hemen kesiyor Çocuk kucukse cay kasigi ile olur
atavealya Sarımsağı rendeleyin balla karıştırıp ayağının altına sürün gece uyurken. Üzerine çorap giydirin sabaha kadar beklesin. Ben hep öyle yapıyorum faydasını gördüm
dilekdogan Hiç bir şey kesmiyor kızım bronşit olmuştu denemediğim yol kalmadı en son eskilerin yaptığı yöntemi denedim 2 günde kesildi isterseniz sizde bir deneyin faydasını göreceksiniz inşallah Bebek vicksi göğsüne ve sırtına sürün bir tane buzdolabı poşeti ikiye ayırın vicksin üzerine bırakın gece yatmadan önce birde ayaklarının altına sürün uyku tulumu varsa giydirin sabaha kadar terleyecek sabah çıkartın gün içerisinde sırtına bez veya havlu bırakın sıcak tutun geçer inşallah
merveumayhafsa dilekdogan eczanede bulunuyormu bebek çıkışı benim kızımda öksürüyor da burnu tıkalı ememiyor yavrum Öksürükten falan
linao dilekdogan Vicks işe yarıyor ama bebeğin ayına göre göğüsüne sürmek tehlikeli olabılır Vicks yüzünden ölen bebekler var ınternet haberlerinden bakabılırsınız abartmamak gerekıyor
gde3845 dilekdogan sakın birdaha aynısını yapmayın vikcs tek taraflı sürülür ya göğsüne ya sırtına tek taraflı sürün çok tehlikeli bebekler için bu sebepten vefat eden bebek biliyorum
ayse74fe Rsv virüsüne yakalandık sonrasında boğulur tarzda öksürük kaldi ve sabahları aç karnına bıldırcın yumurtası verdim 3 günde çok şükür geçti
1prensesannesi__ ayse74fe bıldırcın yumurtasi kaç aylıkken veriliyor acaba yaa benim kızım 11 aylık olacak verilir mi ki
asyaguzel Kızlar size babamın tarifini vereyim anında kesiyor ciddi söylüyorum bak 1 soğanı rendeleyin suyunu bi kaseye alın içersine 1 yk sirke 1 limonun suyu 1yk bal 1çk karabiber bu karışımı en az 15 20 dakika bekletin sonra yutun az az içmeyin Miğde bulandırıyor anında hepsini için dediğim gibi babam söyledi ya baba anında kesmez falan dedim ama gerçekten anında kesiyor
HonKiPonKiDoNiNo ayazunver Zerdeçal, karabiber, bal yada z.yagi.. Hem öksürüğe iyi geliyor hemde bağışıklık güçlendiriyor.
curlymomms ayazunver ben bunu denedim ve ise yaradi oksurugu kesildi sarimsagi ince ince bicakla kestim zeytinyagiyla karistirip en az 4 saat suzdum ve o suzulen yagla ayak tabannina masaj yaptim 3 gun ve dindi
Mom098 ayazunver benim kızda da alerjik öksürük oldu. Dr rıfat var onun önerdiği üclü seti aldım sabah içirdim akşama öksürük kalmadı 💝💝 dr rıfat can öztürk
Pinar-26 ayazunver bal sarımsak limon kesin çözüm ben yapıp dolapta bekletiyorum haftada bir hasta olsada olmasada veriyorum
fistikagaci Pinar-26 bunu denemek istiyorum ama hakiki bal nerden bulabilirim güvenemiyorum fark eder mi
dilekdogan ecrinbebe Evet biz karadut pekmezini de sabah akşam içirdik onunda etkisinin olduğunu düşünüyorum
gulayece Ben öksüren bebeğim için kuru dut kaynatıp içiriyorum. Tabi kefir her sabah içirmeye çalışıyorum. Sonra 1 yaşından sonra bal verebilirsiniz. Pekmez tahin de veriyorum. Hatta kuşburnu çayı da veriyorum