BalBocugum Kızlar 2 yaşındaki kızım için çelik matara almak istiyorum. Sivas ta yaşıyorum kışın soğuk oluyor, sıcak soğuk tutma durumu iyi olan. Önerebileceğiniz bir marka var mı? Milk&moo önerir misiniz, parasına değer mi?
Alerjikrinit BalBocugum ben baby plus Çelik termos matara aldım. Çok çok güzel ama gel gelelim nasıl olmuşsa okulda kırmış açma kapama yerini. Yapıştırmaya çalıştık olmadı. Teknik servis desteği veriyorlarmış ama zamanım olmadı acil de lazım diye aynısından tekrar aldım. Böyle de akıllanmıyorum😀 ama gerçekten güzel ürün
busraalyaavera BalBocugum ay ben lcw dan aldım 2 renk biri lila biri yeşil benimli lila rengi üstünde ayıcık desenleri var sıcak soğuk tutma özelliği var geçen lcw gittim bi baktım çelik matara aldım 199 tl yazıyordu bedava dedm hemen attm sepete kasaya gidince kadın etiketin yanlış yazıldığını fiyatnının bu olmadığını söyledi bende beni ilgilendirmez gördüğüm etiket fiyatından almak zorundayım dedm öylelilkle 499 tllik ürünü 199 a aldım sıcak tutuyor valla çoktaa tatlııı😄
Belisinwonderland BalBocugum milk&moo aldım 1 hafta sonra akıtmaya başladı nerden akıttığınıda çözmüş değilim valla attım dolaba. E bebebk babyme termos bence bir numara. Hem sağlam, hem ısıyı iyi koruyor. Kaç suluk denediysemdr yazın babymeye dönüş yaptım
Alerjikrinit BalBocugum evet şu gri düğme gibi yer kırıldı. Nasıl kırıldı bilmiyorum ama basit bir düşmeyle mi yoksa oğlum attı mı bir yere onu bilmiyorum işte. Ne koku yapıyor ne de akıtma yapıyor çok iyi
Ucansupurge BalBocugum Kızıma da bunu aldım gerçekten çok memnunum ablam yillardir kullanır hiçbir şikayetini duymadım
BalBocugum Alerjikrinit koku yapmaması gerçekten çok önemli Çok teşekkür ederim bende bunu alayım Yurt dışından ürünlere bakmıştım ben hep, hem pipetli hem bardak olanlara
Alerjikrinit BalBocugum bende buradaki bir kaç öneriye baktım ama dışı çok karman çorman şeyler bu basit ve güzel bir ürün gerçekten. Koku benim için de önemli evde wee babynin var öyle idareten almıştık kaç gündür sinir ediyor beni 4-5 saatte koku yapıyor hemen
BalBocugum Alerjikrinit bizde munckin var ama dışarı çıkınca hemen soğutuyor, o yüzden en azından 1 2 saat sıcaklığını koruyacak bi suluk istiyorum
Alerjikrinit BalBocugum sıcaklı denemedim ama soğuk su koyuyorum dışarıda arabada ısınmıyor kolay kolay
BalBocugum busraalyaavera haha nasip işte bana denk gelmez öyle 😂 gülerek kullanın Koku vs yapıyor mu
annesininegesi busraalyaavera ayy maşallah şanslısınız😅defalarca yanlış etiketli ürün görmüşümdür farklı yerlerde,hep Bi kulp bulup asla o hakkı kullandırmadılar. Vermeleri lazım etiket fiyatına normalde. Güle güle kullanın. Ben de babyplus alacağım bulursam inşallah mağazada 😅 hep pembe geliyor mavi yok. Arkadaşım iki çocuğuna da kullanıyor memnunmuş
BalBocugum annesininegesi internet sitesine baktınız mı orda var pembesi Fiyat farkı mı var acaba 459 tl hepsiburada da 🥰
Belisinwonderland annesininegesi eğer kız arkadaşı çoksa kızınızın mavi alın bence. Ben öyle yaptım. Herkes ay hangisi benim kızın diye düşünürken ben çat veriyorum 😂
annesininegesi BalBocugum ben mavi arıyorum aslında, pembe var hep. Uygulamada görünüyo da üstüne kargo vermek istemedim😅 denk gelmezse Bi süre daha en son ordan alıcam artık🤭