Kukuliii kumsallg bebiş bugün başlayamadım elim çok acıyo elimde iltşhap topladı nedense 4 gündür var yarın ya da çarşamba sanırım :((
Kukuliii talhacm canım bugğn başlayamadım 4 gündür elimde baş parmagım iltihap topladı baya kötü halde yarın baslamaya calscam yarın baslayamazsam çarşamba başlarım :(( 2 program arasında kaldım çok kararszm
kumsallg Kukuliden ses yok 🤦♀️ göbeği eritin diye uygulama var fit olma ve göbek egzersiz bölümüne başladım 🥰
Kukuliii LaraCroftTombRaider ohh mis az kalmıs devamm 4 gündür çok yiyorum bugün tekrar diyete basladm başka programa baslayacaktm bugün ama elimin bas parmagı iltihap oldu çok acıyo 4 gündür var baya kötü bu elle sanırım yapamam o yüzden ya yarın ya çarşamba başlayacagım artık 🌸
LaraCroftTombRaider Kukuliii Aa geçmiş olsun canım 🥺 iyileşince yeni programa başlarsın acelemiz yok ya 🙏🏻 Benim bugünkü program da tamam 💕
Kukuliii kumsallg yok ya yebi programa baslayacaktm bugün o yüzden pek umursamadım 😅 ama ya yarın ya çarşamba baslayacagm elimde bişey çıktı baya agrıyo acıyo ondan dolayı
Kukuliii talhacm teşekkür ederimmmm 🌸 slim thing mi shred and tone challenge mı kararsz kaldm :(( bir de sen ne yaptn başladın mı bebişş
talhacm Kukuliii ya ben yeni başlayacağım için öncelikle 14 günlük den mi başlasam 25 çok fazla geliyor şimdilik bana
LaraCroftTombRaider damlaka Aslında sadece spor yaparak kilo verilmiyor maalesef, sıkılaşıyoruz sadece Diyet + spor yaparsan 2-3 kg anca verirsin 😊