Kukuliii kumsallg oluuur pazartesi baslıyorum ben an itibariyle 14 günlük olan bitti 2 gün dinlencem pazartesi baslayalım 🥳🥳
Momylion Kukuliii ya ben 14 günlük olanı yapayım dedim dün yarı da bıraktım çok kötü oldum sonra bayılırım diye korktum 😄 Leslie yapıyorum ama o baya hafif buna göre
Kukuliii LaraCroftTombRaider çok iyiii her gün bittikçe yaz bari buraya ses çıkmaynca bıraktınız sanıyorum 😅 benim de az önce son günğ yaptm 2 gün dinlenip shred and tone 2024 ona baslycam pazartesi
berfgen Kukuliii dizleriniz ne durumda dizlerime zarar veriyor gibi düşünüyorum çok ağrıyor dizlerim ya
Bebelendik Kukuliii benim 2 gün var daha dün yapamadım asko bu aralar saçma sapan bi ruh halindeydim dışarda koşturmaca içindeyim ama 5 kilo vermişim toplamda 👌🏻 hamur işine çok dadandım dışarda sürekli poğaçacı simitli kahvaltılar fastfoodlar ona rağmen yani 🥳 o olmayan pantolonlar bollaşti 😂 iştahım da kalmadı eskiye göre belki de ondandır su iki gün bitsin bi 3 gün ara vercem
LaraCroftTombRaider Bebelendik 5 kiloyu challenge başlangıcından beri mi vermişsin 😮 çok iyii öyleyse 👏🏻
Kukuliii Bebelendik ohh sevindim senin adına bende 2 3 gündür cozuttum diyet mahvoldu mantılar pastalar ekmek vs vs 😅 dün bitirdim haftasonu dinlenrm valla diyete de ara verdm ne bulursam yiyorum 😅 ama pazartesi spor ve diyet tekrar baslycam sende dinlen sonra devamm 🥳🤭
Bebelendik LaraCroftTombRaider evet ve o kadar kaçamağa rağmen 🙃 sadece challenge değil tabi Leslie diyet vs de yaptım da diyete pek uyamadım uysam neler olurdu 😂
Metemommy Kukuliii Evlenmeden önce yapmıştım 1 ay kadar . Çok zorluyor evet ama sonuçları güzel olmuştu. Ben ekstra yediklerime dikkat etmemiştim üstelik. Güzel bir beslenme programıyla dahada iyi sonuç alınır .
Kukuliii Metemommy bende dikkat ediyodum da bikaç gündür etmiyorum pazartesi tam disipln baska programa baslycam bakalm 🫠😅
Kukuliii Momylion ilk baslarda bende öyleydm kalbim falan sıkısıyordu bayılacak gibi ilk videoda 3 kez ara veriyodum 1 2 dk ama dün son günümdü 6 video vardı ne videoda ne videolar arasında ara vermeden yaptm öyle kalbm falan da sıkısmadı yaptıkca vücut güçleniyor alısıyor 🥳 leslie bende yapıyodum önceden ama bu daha etkili şiddetle tavsiye ediyorum 🥹🫠
Momylion Kukuliii yani hareketlerden ayrı ayrı çok kolay yaptıklarımda oldu ama tempo beni yordu bı daha denemeye cesaret edebilirm inşallah
septembrmom Kızlar tamam 14 günde çok güzel sonuclar alınmış da, sonra dikkat etmeyince 2 günde geri eski halimize dönüyor muyuz? Ona göre yapicam 😄
Kukuliii septembrmom valla 4 gündür diyet yok hiç dikkat etmedim ve hayvan gibi yedm afedersnz de suan asırı şiş hissediyorum kendimi 😅😅
Slmm2006 Kukuliii Ben de o programa başlamayı düşünüyorum. Aşırı kilom yok ama karnım göbeğim var. Bacak ve kalçaya göre üst tarafım daha yağlı. Bu program hem kardiyo hem ağırlıklı benim için daha ideal gibi geldi. Yapabilirsem kalça günlerinde başka programındanda yapacağım. İnşallah başlayabilirsem tabi 😃