Kukuliii talhacm ya djdkldls olur öyle yap yarın benim dinlenme günüm teyzeme gtcez diyet gtcek bnm de mecbur cjxkdkdlsld
Bebelendik Kukuliii oyyyy bugün gün tabağı gömdüm şimdi spor üstüne zencefil soda içip vicdanımı rahatlatacağummm 😂😂😂😂😂
Kukuliii Bebelendik bende teyzeme geldm bugün sabah 3 tane pişi yedim şimdi de 2 bucuk dilim pasta diyet gittiii dinlenme günümdü bugün 😅 ama teyzemde tartı vardı tartldm 60 62 kilo arasıydı 1 ay önce kilom 57 bucuk olmusum ondan biraz rahat takldm ama tabi hala gitmesi gereken bi göbegm ve yanlarım var 😅
LaraCroftTombRaider talhacm Bişey olmaz ye can boğazdan gelir 😂 spor yaparken abartmadığın sürece yiyebilirsin yoksa kaslarını çalıştıracak enerjiyi bulamazsın ki ☺️
Bebelendik Günoooo ballı lokmalar dinlenme günümü bugünle değiştiriyorum ben ya baya yemeli bi gün oluyor benim için yapicağim spora kiyamıyorum böyle günlerde 😂 yürüyüş yapicam sadece yarin 8. Günden devam edicem olur dimi böyle galiba 👉👈
Kukuliii Bebelendik olur benceee neden olmasın benm için de bol yemeli bi gündü 3 pişi 2 bucuk dilim pasta keskek falan 😅😅
Kukuliii Bebelendik eveeettt teyzeme gittim kapıdam girer girmez diyet mi yapıyosun sanki göbüş gitmiş biraz dedi çok sevindimmm 😅 sonra tartldm 57 kilo ben çok bugün de ölçtm 2 cm belden 2 2 bucuk cm karından gitmiş yandaki simitler de öncekine göre küçüldü gibi 🥳🥳
Kukuliii Gün de bitti kızlarrrr 🥳🥳🥳 @Bebelendik @LaraCroftTombRaider hiç sesiniz çıkmıyor sizler ne durumdasınız 😅😅
LaraCroftTombRaider Kukuliii Eliptik bisikletle devam ettim challenge’a baştan başlıycam artık yarın 😂
talhacm Kukuliii evett şimdi oğlumu uyuttum spor yapicam. İlk gün tabi. Neyden baslim canım ya hangi program sence. Daha önce 2 haftalık olandan yaptım bazıları burda 14 günlük daha sonra kum saati önerdi
Kukuliii talhacm ben 14 günlük olanı yaptm canım 2 weeks shred challenge 2019 sonra ne yapcam bilmiyorum henğz 4 günüm kaldı 10. Günü yaptım(:
kumsallg Bebelendik postu takip edip bende başladım yapmaya bugün de 8. Güne geçtim ama sanki enerjim gitmişte her an bırakacak gibiyim 🤦♀️
LaraCroftTombRaider Kukuliii Sanki sonuç alamayacakmışım gibi hissederim öyle de 😂 Sizin peşinizden gelirim sardım başa 🫠
Bebelendik Kukuliii yok canim ya baya tetikledi haberler vs beni instadan kaçıyorum burasi da gündemle dolu doğal olarak girmedim o yüzden yoksaaa yapıyorum💖