Kukuliii nihathatipoglununtesbihi benim bugün programa göre dinlenme günüm yapmadm o yüzden bana kalsa dinlenmeyecektm de dinlenmem lazımmıs 😅
Boncuk-anne nihathatipoglununtesbihi daha yapmadım canım ama yapıcam. Etlerim bölünmüş heryerim ağrıyo valla 😂
LaraCroftTombRaider Kukuliii Ohoo sen çoktan dinlenme gününü hakettin bi de başka programdan gelmişsin 😂
nihathatipoglununtesbihi Kukuliii Ay dün yaptım bugün zoar zor yaptım Vala her tarafım ağrıyor yürüyemiyorum
talhacm Ay kizlar benim acil işim çıktı anneme geçtim. Bugün da kahvaltı da minik kaçamak oldu bugün mü başlasam yoksa hiçbir kaçamak yapmayın yarın mı
talhacm Kukuliii ya bacım senin maşallahın var 8 gün olmuş😍 ben de nasipse bugün boğazımı tutup eve geçecem yarın başlim
Kukuliii talhacm ölçülerde pek bi değişiklik yok ama annem inatla diyo inceldn neye inanacagımı sasırdım bakalım gözle görünür bi değişiklik görene kdr devam 😅 Başla mutlaka insan kendini iyi hissediyor ben spor yapınca daha enerjik hissediyorum 🥳
talhacm Kukuliii ay kesinlikle ya bana da bu özgüven geliyor, taytlar havada uçuşuyor şuan göbikten giyemiyorum. Birde şortlu etek aldım onun içine girmek için zayiflamam lazım inadına küçük aldım 😁😍
Bebelendik Kukuliii bilemedim hatta 1 cm büyüğüm şu an metreye göre aynı yerden ölçtüğüme eminim hatta normal de 2 gün sonra regl olcam sistim yani ama pantolonlar oluyo garip
Kukuliii Bebelendik bende reglm bitince tekrar ölçücem bakalım ama program bitince bi değişiklik olmazsa metrede ağlarım heralde 😅
Bebelendik Kukuliii bu spora da incelmiyosak gidek yağ aldırak 😂 mümmmkün değil incelmemek deli gibi acıyo her yerim 😂