cokkasmabeabi coktepkiliyim baharat, makarna, bakliyat, kuru patlıcan vs iyice bakın nereden geldiğini bulamazsanız onlar üremeye devam eder. Benim ev yapımı makarnadan gelmiş onu atıp iyice temizleyince görmedim bidaha.
coktepkiliyim cokkasmabeabi Her yere baktım ama inanın yok.Olan baharatları dahi attım kaplarıyla birlikte (Lütfen abarttığımı düşünmeyin) inanılmaz takıntılıyım 😢
coktepkiliyim evremo Ya inanın çok fazla erzak dolabında bir şey tutmuyorum,un böcekleniyor diye onu bile buzdolabında tutuyordum.Neyden geldiğini hiç anlamadım ama çok sinir bozucu
hepmutluolesma coktepkiliyim evi ilaçlatacaksınız ama hususi susam böceğinde işe yarayan ilaç var mı sorup ilaçlatın. Ve on gün arayla iki kez ilaçlanacak. Çünkü yumurtaları ölmğyor ilk ilaçlamada. İkinci ilaç atılınca yumurtadan çıkanlar da ölğypr kurtuluyorsunuz
tubasd coktepkiliyim bakliyatlar gittiyse onlarda gitmiştir merak etmeyin mümkün mertebe buzdolabında tütün ben öyle yapıyorum ona rağmen yazın 2 kere güve oluyor 😔
coktepkiliyim tubasd İnanın normalde baharatlarım dahi dondurucuda.Erzak dolabında çok az baharat tutarım,nerden geldi bilmiyorum
Themom_ coktepkiliyim geçen sene bende de cıkmıstı kuru nanede üremişlerdi inanılmazdı. İlaçlatmadan köklerini kurutmuştum çünkü bebeğim daha 3-4 aylıktı ilaçlattırmaya korkmuştum
Themom_ coktepkiliyim önce tüm nane ve kurubakliyatı çöpe attım tüm dolabı boşalttım Raidin hamamböceği ve örümcek icin olan ilacı varya ondan bir kutuya yakın sıktım camı pencereyi ve kapıyı sıkı sıkı kapattım 1 saate yakın beklettim sonra çamaşır sulu kova yaptım dolabı sildim böceklerden beyaz bez gözükmüyordu hem ağladım hem sildim sonra dolabın içine domestos döküm ve tekrar raid sıkıp kapattım. 2 saate yakın beklettim duru su ile silip kontrol ettim sleepy çamaşır sulu mendillerle sildim dolabı gece yatmadan tekrar raid sıktım sabah yine 3-5 tane tek tük bulmuştum yine domestos döktüm tüm gün raid ve domestos ile beklettim aksam temizledim ertesi güne hic bi sey kalmamıştı. Ama bunları maske ve eldivenle yapın zehirlenmemek için. Kabus gibiler kücük minicik ve durmadan coğalıyorlar cok kötülerdi çok.