Belinayozr Bir hafta önce kurduğum turşumun suyu bulanık olmuş bozulacak hala kurtarma şansım var mı tecrübeli olaan fikir versin bana
Nur2021 Belinayozr Bende sabahtan beri yeni bitirdim tursumu, korka korka yaptim insallah guzel olsun diye 😅 sizinki gibi olursa diye bende bakim millet napio
1prensesannesi1 Belinayozr hafif bulanık olablir suyu sebzelerin erir gibi olduysa kurtarılmaz. Ama sebzelerin sağlamsa tuzuna bak az gibiyse ve suyu da azaldıysa tuzlu su yap dök. Suyu var da tuzu az gibiyse tuz atablirsin. Ama sebzelerin erimeye başladıysa çöp malesef
Sblatc Belinayozr YouTube da bi video görmüştüm turşu nasıl kurtarılır diye refika nın videosuydu bi bakın bece
Elifdemir1907 Benimkide dediğin gibi olmuş benimde bir hafta oldu ama anneme sordum hava almış bişey olmaz suyu varsa dedi yıkanıp yenebiliyormus inşallah dediği gibidir 1 hafta sonra acicam bakalım nasıl olmuş inşallah bozulmaz ya
1prensesannesi1 Elifdemir1907 o beyazlıklardan bişey olmaz ki her turşuda hemen hemen oluyor. Sebzeler erimediği sürece sıkıntı olmaz 🥲
Belinayozr benimki de böyleydi sağdakinin 4üncusünun suyu bulanmış post sahibi olarak bir tık üzgünüm
Elifdemir1907 1prensesannesi1 AA gercektenmi bende diyorum neden böyle oldu kızım bir kere devirdi orda hava aldı o yüzden oldu diye tahmin ettim peki tadını etkilermi
1prensesannesi1 Elifdemir1907 etkilemez yani benim turşuları genelde kaynanam gönderiyor köyden. Beyazlık hep oluyor ve turşuları çok güzel olur kaynanamın. Yıkıyorum zaten tuzu gitsin diye bi sıkıntı yok tadında falan.
1prensesannesi1 Belinayozr o zaman tuzuna suyuna bak canım onlar da normalse elleme hiç bulanıklıktan bişey olmaz
Nur2021 asell13 1 tane kavanoz değil ki 15 tane kadar çıktı 😆 ayrıca sadece eşim sever, 3 yaş oğlum ve ben çok yemeyiz yeter bize 😁